2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
وا مگه میشه شراب خودش داغون می‌کنه یعنی از قبل این توهمات و داشته از مادرش بپرس با زبون خوش شراب و ا ...

مادرش میگه یه مدت اینجوری بوده بعد خوب شده میگه از وقتی تو اومدی اینجوری شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود مشروب اصلا بدنو میپکونه بعد یه مدت از داخل 

کبد رو از بین میبره عصله هارو شل میکنه بینایی رو کم میکنه توهم میاره مغز رو اسیب میزنه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
تا اونجایی که می‌دونم مشروب و الکی توهم آنچنانی ندارن شاید تعادل روان هم ندارن شوهرت با شراب تشدید ش ...

مثلا بهش میگم بیا بریم جایی وقتی حالش خوبه خودش میگه نمیتونم یه دفعه فکرم پخش میشه انگار یکی بهم میگه به اینا فحش بده یه چیزی میگم بد میشه

مثلا بهش میگم بیا بریم جایی وقتی حالش خوبه خودش میگه نمیتونم یه دفعه فکرم پخش میشه انگار یکی بهم میگ ...

ببین تو مشروب چیزی نمیریزه ؟

مشروبها هم خالص نیستن ممکنه تاثیرات اینجوری بده بهش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مثلا بهش میگم بیا بریم جایی وقتی حالش خوبه خودش میگه نمیتونم یه دفعه فکرم پخش میشه انگار یکی بهم میگ ...

نظرم داره از پارانوئید به اسکیزوفرنی تغییر میکنه.تو فامیل درجه یکش کسی هست مشکل اعصاب و روان داشته باشه؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
خب بگو بیجا کردی شرایط پسرتو میدونستی اومدی زن گرفتی براش

اوایل بمن گفت فقط قرص آرامبخش برا بیخوابیش میخوره منم چون شرایط زندگی خوبی نداشتم گول حرفای مادرش که ادمای معتبری هستن خوردم الانم میگه من بهت گفتم 

نظرم داره از پارانوئید به اسکیزوفرنی تغییر میکنه.تو فامیل درجه یکش کسی هست مشکل اعصاب و روان داشته ب ...

اره پدرش برام تعریف میکرد که تو فامیل مادرش چن مورد اینجوری هست حتی مادر بزرگ صدسالش اواخر عمرش کامل دیوانه شد مثلا وسط خونه شنا میرفت میگفت دریاست یا خیلی چیزای دیگه بچه بغل میکرد میگفت زایمان کردم