2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
داروهاش که فقط دیدم فلوکستین مصرف میکنه پروندش رو هم احتمالا به مادرش باشه فقط یه نسخه که دارومیگره ...

شوخی میکنی؟؟؟؟واسه یه فلوکسیتین داری برچسب جنون به شوهرت میزنی وفکر دادگاهی؟

فلوکسیتین یه داروی خیلییییی خفیف وایه افسردگیه 

فقط همین

من بعد ازدواجم فهمیدم همسرم دوقطبیه هرگز به دادگاهو جدایی فکر نکردم😐😐😐😐

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
زیاد اهل کتک کاری نیست فقط خودشو میزنه یا مثلا یدفه میزاره دادو بیداد که تو زیر لب بمن فحش دادی گفتی ...

حتما پیگیر شو 

یا برای شکایت یا برای درمان ‌دو روز دیگه از زدن خودش خسته میشه شروع میکنه تو رو میزنه ، یا ایندفعه میگه با یکی دیگه بودی 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شماچه مشکلی داری یاهاش؟

از نظر جنسی که ضعیفه شاید تو شیش ماه سبار اونم نه درست درمون رابطه نداشتیم بعدشم میترسم هر روز داره حالش بدتر میشه من دوران نامزدی نداشتم

جان؟!!!!!  کدوم شوهر شش ماه اول زندگی رفتار ترسناک و خشن داره؟ 😳 باز میگفتی شش ماه آخر زندگی ...

فکر کنم منظورش اینه شش ماهه اول اوج مشکلاتو درگیری های زوجهای جونه

که حالا مردا عصبانیو داد و بیداد میکنن

منظورش اینه

شکاکه؟

ظاهرا پارانویا داره 

شایدم داروهای دیگه هم داره ولی یا استارتر خبر نداره یا خواب آلودش میکنن نمیخوره فقط فلوکسیتینو میخوره

جان؟!!!!!  کدوم شوهر شش ماه اول زندگی رفتار ترسناک و خشن داره؟ 😳 باز میگفتی شش ماه آخر زندگی ...

معمولا اوائل ازدواج کشمکش و دعوا بیشتره. بعدش اگه دوطرف بخوان میشه اخلاقای همو فهمید تا دیگه دعوا پیش نیاد.

مثلن شوهر من خیلی مهربونه.عاشقانه دوسش دارم. ولی جفتمون زود عصبانی میشیم. اوایل هر چندوقت ممکن بود دوتامون داغ کنیم و داد بزنیم. و من از چهره عصبانیش میترسیدم حتی. چون سرخ میشد و عصبی. ولی الان دیگه اونجوری نمیشه خداروشکر.

میخوام بگم اوایل ازدواج دادوبیداد و عصبی شدن خیلی شایعه.شنیدم که میگم

مشکل دادو بیداد نیست توهم میزنه

نه من بخاطر فلوکسیتین گفتم

واسه توهم که فلوکسیتین تجویز نمیکنن اخه

اهل مواد نیست احیانا؟

شوخی میکنی؟؟؟؟واسه یه فلوکسیتین داری برچسب جنون به شوهرت میزنی وفکر دادگاهی؟ فلوکسیتین یه داروی خیل ...

خوب تو فهمیدی همسرت دو قطبیه 

میشینی چهار تا مقاله راجع به مشکلش میخونی یا با دکترش مشورت میکنی یا لآقل میدونی چیو داری تحمل میکنی 

استارتر باید بفهمه مشکل شوهرش دقیقا چیه . یا باید خود شوهر همکاری کنه یا باید شکایت کنه و از طریق دادگاه بفهمه ، راه سومی وجود نداره به نظرم 

بعد تازه میشه یکی در موقعیت شما که دیگه خودش تصمیم بگیره بمونه یا بره

استارتر برات خيلي ناراحت شدم😢

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
معمولا اوائل ازدواج کشمکش و دعوا بیشتره. بعدش اگه دوطرف بخوان میشه اخلاقای همو فهمید تا دیگه دعوا پی ...

اینطور که استارتر میگه مشکل شوهرش چیزی بیش تر  از یه عصبانیته

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم