2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر جنسی که ضعیفه شاید تو شیش ماه سبار اونم نه درست درمون رابطه نداشتیم بعدشم میترسم هر روز داره ...

من يه چيز ميگم شايد ربطي به موضوعت نداره ولي خالي از لطف نيس

من همسرم خيلي به يه مسائل كوچك گير ميداد دعوا ميكرد ديگه يه چيز تو ذهنش ميگذشت خيلي گير ميداد دعواهامون تا نصف شب طول ميكشيد و زياد ميل جنسي نداشت مثلا ماهي سه بار و زود انزال بود خيلي

رفتيم دكتر طب سنتي بهش پيشنهاد فصد داد 

خيلي تاثير خوبي داشت هم اعصابش آروم شد هم دعوا راه نمي انداخت هم زود انزالي و بقيه موارد حل شد 

شما ندونسته قضاوت نکن 

عزیزم قضاوت چی؟؟؟؟سعی کردم راهنماییت کنم 

کلی واست کامنت گزاشتم

واقعا که

اخلاق تندی داری😐😐😐

جدیدا هم مدشده توسایت میگن قضاوت نکن😎😎😎

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
خوب تو فهمیدی همسرت دو قطبیه  میشینی چهار تا مقاله راجع به مشکلش میخونی یا با دکترش مشورت میکن ...

مشکلش خیلی حاد تر از ایناست امروز فقط خودمو خودش بودیم بهم میگفت جلوی فامیلت داری بهم فحش میدی فکر میکرد یه جمعیت اینجاست

برو دفترچه بیمشو ببین.اسم دکترش توشه برو پیش دکترش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم قضاوت چی؟؟؟؟سعی کردم راهنماییت کنم  کلی واست کامنت گزاشتم واقعا که اخلاق تندی داری😐😐 ...

اخه شما میگی با یه قرص ساده میخای طلاق بگیری هر وقت خواستم ببرمش دکتر خودش که عمرا بیاد سری به مادرش میگه اونم میگه تو به چه حقی میخای پسر منو ببری دکتر اگه مشکلی باشه خودمون اقدام میکنیم تو بدنبال مدرکی مثلا شوهرم اویل بمن میگفت مادر و پدر واقعیش کسان دیگه ای هستن و از این نوع توهمات

ببین ضوهر منم اوایل وقتی دعوا میشد چشماشو درشت میکرد رگ کله اش باد میکرد قرمز میشد ولی بعدا فهمیدم ط ...

وای از د_ست نوع نوشتنت منو ببخش ولی خیلی خندیدم مخصوصا اونجا که گفتی من عصر خودمو میکشم

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
خوب تو فهمیدی همسرت دو قطبیه  میشینی چهار تا مقاله راجع به مشکلش میخونی یا با دکترش مشورت میکن ...

البته که همینطوره

منم یهویی متوجه شدم

منظورم فقط این بود که توصیح بدم صرفا چون احیانا بداخلاقی میکنه و فلوکسیتین میخوره نباید به دادگاه فکر کرد و گفت جنون داره

نمیدونم چطور بگم

جنون کلمه جالبی برای بیماری های اعصاب نیست

استارتر هنوز بادکتر همسرش حرف نزده و فقط دیده فلوکسیتین میخوره و میگه جنون!!!!!!

شما که خودت درگیر بیماری هستی باید منظور منو متوجه شین کخ

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪