2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی

549 بازدید | 174 پست

تاپیک دورهمی مریم و دوستاش 😂

هر کی دوست مریم هست بیاد

هر کی ام نیست که دیگه نظر لطفشه

@چرچیلم

@ملکه۴۵۵

میخاستم تگتون نکنم بو بکشین بیاین دیدم ضایعه

قلمرو گنجشگ های نا آرام

خداااااییییا🤣🤣🤣🤣 دورهمی مریم اگه به ۵ ، ۶ صفحه برسه خیلی کار برارردد

یا دعوا میکنی میترکونی با حوصلت سر میاد قفل میزنی

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عنوان فقط😂😂😂😂

ویراایش زدم ببین🤣🤣🤣🤣

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بله عزیزم

واسه شروع عزیزم عالی بود🤣🤣🤣

مریم هر صد سال ی یار دورهمی میزنه ناموسا نی نی یار باید بایگانی کنه بذاره کنار تاپیکو خخخ

نی نی یار بفهمه من تاپیک زدم الان سایتو خراب میکنه کسی نتونه شرکت کنه

قلمرو گنجشگ های نا آرام

مریم هر صد سال ی یار دورهمی میزنه ناموسا نی نی یار باید بایگانی کنه بذاره کنار تاپیکو خخخ

سنجاق کنه بالا🤣

الان مریم عصبی میشه از اعلان قفل میزنه🤣🤣🤣

@toranjbano وقت کردی بیا ترنجم💕