2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهاش که فقط دیدم فلوکستین مصرف میکنه پروندش رو هم احتمالا به مادرش باشه فقط یه نسخه که دارومیگره ...

فلوکستین ضد افسردگیه. داروی خاصی نیست مطمینی اخلاقش نیست و مشکل روحیه؟شاید اخلاقشه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
داروهاش که فقط دیدم فلوکستین مصرف میکنه پروندش رو هم احتمالا به مادرش باشه فقط یه نسخه که دارومیگره ...

فلوکسیتین به جنون ربطی نداره 

حتی برای افسردگی حد متوسط هم با داروهای دیگه ای تجویز میشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
فکر کنم طرف مشگل اعصاب و روان داشته باشه و امنیت جانی نداشته باشی فوری طلاق بدن 

زیاد اهل کتک کاری نیست فقط خودشو میزنه یا مثلا یدفه میزاره دادو بیداد که تو زیر لب بمن فحش دادی گفتی دیونه

اصلا حاضر به دکتر رفتن نیست به هیچ وجه از من قایم میکنه حتی قرص خوردنشو

خب گلم خودتون تکی برید از پزشک کمک بخواید راهکاربده که کم کم نرمش کنید که دوتاییی برید 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
فلوکسیتین به جنون ربطی نداره  حتی برای افسردگی حد متوسط هم با داروهای دیگه ای تجویز میشه

دارو های معمولی آرامبخش فقط دیدم میخوره با فلوکستین ولی وضعیتش خیلی حاد میشه بعضی وقتا 

زیاد اهل کتک کاری نیست فقط خودشو میزنه یا مثلا یدفه میزاره دادو بیداد که تو زیر لب بمن فحش دادی گفتی ...

همین دیگه ، این کارا چه معنی میده ، پاشو برو دنبال پزشکش 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

تو شیش ماه شوهر به ظاهر سالمش هم رفتارای خشن و ترسناک داره. که تو دوران نامزدی نمیشه دید. به جای دا ...

جان؟!!!!! 

کدوم شوهر شش ماه اول زندگی رفتار ترسناک و خشن داره؟ 😳 باز میگفتی شش ماه آخر زندگی یه چیزی

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟