2777
2789
عنوان

ی سوال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 88 پست

[QUOTE=57465558]و این زندگی که ب گفته خودتون اینقدر براش زحمت کشیدین چه راحت از دست میدین دوست خوبم اگر خدایی نک             چشم عزیزم شما درست میگی ، نمیدونم فکر نکرده بودم اصلا ، خداروشکر همسرم هرچی داره هم به نام من کرده و خیالم راحت که ریگی به کفش نداره منتها از این لحاظ خیلی مغرورم

بهر حال بعنوان ی مشاور که در هفته حداقل ۴_۵ مورد مستقیم و غیرمستقیم خیانت جهت درمان مراجعه میکنن توصیه میکنم

اولا قضاوت نکنید

دوما مساله رو رها نکنید اگه خواستید ببخشبد و یا جدا شید در هر صورت ب درمانگر مراجعه کنید تا با اگاهی کامل از  تبعات بعدی تصمیم تون اقدام کنید

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم چی میگی منظورت ریشه یابی و پیشگیری از تکرار یا وقوعشه، علت یابی، فرهنگ سازی کارایی که از او ...

ن منظورم بعداز این اتفاقه منظورم اینکه ب راحتی حرف از جدایی نزنیم جدا از خدا کراهت ابرو خانواده ی مدت دونفر باهم ارتباط داشتن این جدایی ب هردوشون صدمه میزنه ب هردوی طرف ما همه انسانیم صدرصد اگر برای مدت کمی هم باهم باشیم بهم عادت میکنیم

نمیدونم

اما...

منه نوعی...

ساله ۹۴ بود، بدترین ساله عمرم شاید

چندسال از ازدواجم میگذشت، چندساله افتضاح مدام درگیری،تنش،گریه، دعوا،قهر

باید جدامیشدم رفته بودم خونه پدرم که جداشم

اماانقدر باهام بد تاکردند که تو خلا مونده بودم

کمبود عاطفیه شدید ازسمت شوهر برای منی که خدایه احساس و شاعرانگی بودم،شرایطه خانوادگی ک منو مجبور ب اون ازدواج کرد، بعد شرایطی ک بهم اجازه برگشت و طلاقم نمیداد. ماه ها موندنم تو خونه پدری.... مستاصل مایوس داغون...،هروز فکر ب خودکشی

خوب شمافکرکنید تواین شرایط دهشتناک روحی روانی و عاطفی، من تو دانشگاه کاملا اتفاقی باکسی آشناشدم که دقیقا اونچه بودکه ازهمسر میخاستم....هرچه میخاستم داشت و جالبتر اینکه توهمون اولین گفتگو دیدیم حرف نزده حرف همو میفهمیم....

کاملا ناخاسته همون روز اول و گفتگوی اول یک ریسمان مغناطیسی ازجاذبه و علاقه وحشتناک بین ماایجاد شد....

خوب اونزمان اسم این کار من خیانت بود.... اما کسی چه میدونست من تو چه برزخی دارم روزامو میگذرونم و چرااین اتفاق برام افتاد....

خوب دلایل زیاده

اگر خانوادم شرایط بد روانی و فشار تو خونه برای من ایجاد نمیکردن

اگر توبیخها و توهین وتحقیر پدرم نبود

اگر میزاشتن اونطور ک میخام ازدواج کنم

اگر شناختم نسبت ب شوهرم کافی بود

اگر شوهرم خلاهای روحی منو پرمیکرد و اونهمه ناوارد و کم عاطفه نبود

اگر طلاق اونهمه تو این جامعه برای منه نوعی سخت نبود

اگر خانواده و برادرهای صمیمیتری داشتم

و صدها اگر دیگر...

اگر میبود، شاید من هم هرگز دچار علاقه ب اون فرد و به قول شما خیانت نمیشدم...

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
ن ن منظورم از این سوال ها کلی بود ن درمورد خودم تیکه تیکه سوال هامو پرسیدم ماشاید روزی ده بار بتاپیک ...

خوب در‌کل تو فضای مجازی نمیشه دنبال راه حل بود میدونی چون ما در جریان کل نیستیم در جریان دوتا خطیم که استارتر میگه اونم ما یه طرفه به قاضی میریم و جوابهای بی ربط میگیم مثلا کسی که همسرش خیانت میکنه فقط میاد میگه شوهر خیانت کرد حالا چکار کنم ما هم تند تند به استارتر از سر حرص میگیم طلاق بگیر خاک برسر شوهرت و فلان و فلان در صورتی که نمیدونیم این زنو شوهر چه بلایی سر هم اوردن داریم خیلی از خانما مرد رفتارن یعنی خشک و سر و بدون لطافت و عشوه های زنانه و یا بد اخلاق و پرمدعا و ........ یا خانمایی که میگن ما همش کار کردیم یا پابه پای مردمون زندگی رو ساختیم حالا که شلوارش شده دوتا میره سراغ اینو اون من در اکثریت مسائل اینچنینی حق رو مرد میدم چون زنی که مرد رفتار باشه و پا به پای مرد کار کنه به هر دلیلی دیگه خودشو فراموش میکنه و زن نیست درواقع یه  همخونه میشه برای مرد و کمکی پس مرد میره دنبال زن میگرده دقت کنید دنبال زن .ویا بلعکس زنی که میره خیانت میکنه همه میان فحش بارونش میکنن ولی نمیرن ببینن اون مرد چه بلاهایی به سر زن از لحاظ شخصیتی و عاطف اورده هیچ زنی از بی پولی خیانت نمی کنه یا من ندیدم حداقل ولی زنی که کمبود عاطفی داره مطمیننا یه روزی خیانت میکنه حالا به هر نحوی میتونه باشه بنابراینه که میگم نمیشه جواب قاطعی تو این فضا داد و باید صددر صد ریشه یابی بشه و با مشاور صحبت بشه .ود اخر بگم تمام صحبتی که کردم برای همه نبود و منظورم اکثریت خانمها و اقایون خیانتکار بود 

خوب در‌کل تو فضای مجازی نمیشه دنبال راه حل بود میدونی چون ما در جریان کل نیستیم در جریان دوتا خطیم ک ...

بله متاسفانه این قضیه فراگیر شده و ترسناک و ادم هرلحظه میترسه ک این بلا سرخودش بیاد امار طلاق امسال اعلام کردن ب شدت بالا رفته و شاید بگم ۷۰ درصدش بخاطرخیانته .یا باید درانتخاب روابطمون عاقلانه باشیم یا وقتی شروع شد ب هر بهانه ایی طلاق نگیریم حالا چ خیانت باشه این بهانه یا چ چیزهای دیگه 

نمیدونم اما... منه نوعی... ساله ۹۴ بود، بدترین ساله عمرم شاید چندسال از ازدواجم میگذشت، چندساله ...

اونزمان وقتی این قضیه رو اینجا مطرح کردم آماج تندترین حمله ها و توهینها قرارگرفتم. 

شوهر یا خانوادم اگر میفهمیدن بیچارم میکردن صدرصد

اما هیچکس باخودش نمیگفت خوب ما چه شرایطی برای این دختر ایجاد کردیم که اللن اینجور شده...

فقط من میدونستم کهذچی بهم گذشته و چرا این طور شد.

خوب این خیانته ظاهری من صدها دلیل داره، گاهی باید دید اطرافیان یک آدم چه میکنند که فرد مجبور میشه سمت رابطه غیرعرفی و نادرست بره

خداروشکر برای من درحد گفتگو تمام شد و فراتر نرفت

منظورم توجه به ریشه یابی برخی علل وقوع خیانته و تلاش برای رفع اونها

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
نمیدونم اما... منه نوعی... ساله ۹۴ بود، بدترین ساله عمرم شاید چندسال از ازدواجم میگذشت، چندساله ...

دقیقا پست بعد شما من توضیح  دادم اتفاقا ندیده بودم برای شما رو ولی توضیح دادم مسایل مثل شما رو واقعا سخته و انشالله بتونید اگه یه اشتباه تو زندگی داشتید جبرانش کنید دوست گلم مراقب باش برای فرار از یه مشکل داخل یه مشکل بزرگتر نیوفتی یه بار ضربه خوردی غصه خوردی اونبار خانواده مقصر انتخاب اشتباه بودن مواظب باش بار دوم خودت مقصر نباشی که ادم دیگه از خودش نمیتونه فرار کنه انشالله موفق و پیروز باشی 

اونزمان وقتی این قضیه رو اینجا مطرح کردم آماج تندترین حمله ها و توهینها قرارگرفتم.  شوهر یا خا ...

بله صدرصد حرفتونو تاعیید میکنم اینجا تا حرفی زده میشه جبهه میگیرن براش چ خیانت زن و مرد چ دعوا وخیلی ها اتش بیار معرکه میشن درصورتی ک اگه اون اتفاق واسه خودشون بیفته همچین توجیه هایی ندارن .۱باید ازدواج ها عقلانی باشه .۲ اگر مشگلی پیش اومد ریشه یابی بشه ۳ اگر اخرش جدایی شد تنش اعصاب نباشه تنش احساس نباشه ک وعاقلانه باشه ۴ هر مشگلی نزاریم ن خودمون ن خانواده دوستان اشنایان بزرگش کنن شاید خواسته قلبی ما واقعا این نباشه واین تصمیمات لحظاتی باشه .

اونزمان وقتی این قضیه رو اینجا مطرح کردم آماج تندترین حمله ها و توهینها قرارگرفتم.  شوهر یا خا ...

قبول دارم حرفت رو ادما فقط قضاوت کنندهای خوبین ولی اگه خودشون تو موقعیت شما یا هر کسی دیگه قرار بگیرن شاید رفتاری صد پله بدتر انجام بدن البته من منظورم این نیست رفتار شما بد بوده نمیگمم خوب بوده ولی با توجه به شرایط شما ایزاد هم ازش نمیتونم بگیرم بهر حال وقتی همه ی اطرافیان محبت و عشق خودشون رو از شما دریغ میکنن شما روی به غریبه میاری و بازم برات خوشحالم که اینقدر عاقلانه رفتار کردی و با ایشون کات کردی که دچار اشتباه نشی 

برای همین من نمیتونم زود آدمارو قضاوت کنم، چون خودم روزهای بسیار سخت روحی روانی رو گذروندم.

عکس پروفایلم شده بود این :  لایکلف الله نفسا الا وسعها ؟؟؟؟؟؟!

( ایه قرانه که ما به هیچ انسانی فراتر از توانش تکلیف و زحمتی نمیدیم)

اما من بقدری تو بحران و مشقت بودم که این ایه رو اخرش علامت سوال و ناباوری زده بودم دیگه...

چه زن باشه چه مرد،‌بدونیم که گاهی واقعا شاید طرف در بدترین وضع روحی بوده

توجیه و تایید نمیکنم این قضایا رو ها

فقط میگم گاهی اگر شد فرصت بدیم ، تامل کنیم، بعد قضاوت و تصمیم گیری کنیم...

الحکم للله ...

منظورم از این تاپیک این بود ک هر حرفی ب زبون نیاریم چ بسا ی حرف ما تو این سایت تو واقعیت اثر کنه ب یکی و حرف ما اشتباه یا از دید ما باشه فقط.هر نظر وهر دخالتی نکنیم 

در کل ازدواج دقیقا شده مصداق هندوانه در بسته اصلا مشخص نمیکنه که چی در انتظارته باره دیدم که خانمی بسیار عاقلانه انتخاب کرده و انتخابی بینهایت معقول داشته ولی متاسفانه در مدت خیلی کم با دلیلی کاملا قانع کننده به بن بست خورده بنابراین بعضی چیزا هر چقدرم مراقب باشی بازم اتفاق میوفته ازدواج خیلی شانسی شده از نظر من البته جدیدا به این نتیجه رسیدم چون چند مورد جالب دور و برم اتفاق افتاده 

دقیقا پست بعد شما من توضیح  دادم اتفاقا ندیده بودم برای شما رو ولی توضیح دادم مسایل مثل شما رو ...

مرسی، موافقم

منظورم از این تاپیک این بود ک هر حرفی ب زبون نیاریم چ بسا ی حرف ما تو این سایت تو واقعیت اثر کنه ب ی ...

موافقم افرین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز