2777
2789
عنوان

ی سوال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 88 پست
در کل ازدواج دقیقا شده مصداق هندوانه در بسته اصلا مشخص نمیکنه که چی در انتظارته باره دیدم که خانمی ب ...

شناخت خیلی مهمه، شناخت باید کافی و درست باشه

باید روحیات و فرهنگها و خلقیات شبیه باشه تاحدامکان

و اینکه تدین واقعیه فرد بالا باشه، چون انسانه خداشناسه واقعی سراغ خیلی خطاها و بزه ها و ظلم در حق زن و همسر نمیره

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه بعد این قضایا

بعد اینکه من واقعا بارها نابود شدم، بعد اونهمه فحش و تهمت و اذیت مجازی اینجا تاحدی که کاربری چندسالمو ملغی کردن، بعد اونهمه آزار اطرافیان

بعد اون احساس گناه عظیمم ک بخاطر علاقه ب اون فرد، درخودم حس میکردم

من بقدری از خودم گریزون بودم و حس ندامت داشتم که تنها راه پاکی دوباره در زیارت عتبات دیدم

بعد اون دوبار مشرف شدم عتباب عالیات

لااقل اونجا حس کردم از گناه پاک شدم چون حدیثه بری زیارت امام حسین ع پاک پاک میشی.... خوب من پاک شده بودم

اما اونهمه آدم مردم آزار و اهانت کننده و بددهن و فحاش چی؟

اونها موندن و اونهمه گناه....

اینه که میگن قضاوت نکنید و برای هدایت مردم دعاکنید، نه توهین و تحقیر

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

همین قضاوت های نابه جا شاید خیلی وقتا باعث به وجود اومدن مشکلاتی بشه که جبران ناپذیره مثلا پدرو مادری که از ترس قضاوت مردم دخترش رو مجبور میکنه ازدواج کنه چون کم کم سنش داره میره بالا میترسن اگه شوهر نکنه پشت سرشون حرف بزنن یا مثلا خانوادهایی که پسرای نرمال ندارن یمثلا معتاده یا مشکل روانی داره و عصبیه مجبور میکنن زن بگیره که نگن پسره عیب و ایرادی داره و اینکه زن بگیره خوب شه خوب اینا کاملا غلطه باعث بدبختی چندین ادم و از همه مهمتر نسلی که وجود بیاد به دلیل تنش نسلی سر خورده میشه 

قبول دارم تمام حرفاتونو نظر منم همینه واقعا

سلامت باشی، حق پذیری و منصف بودن نعمته

شما ببینید، اسم کاربری قبلی من ثنا بود

ببینید فقط یه تاپیک ۶۹ صفحه زد من نشسته بودن و حرف زشت نثارم میکردن

ایا من واقعا اون کاربرها رو میتونم ببخشم؟

کسانیکه ازشرایط واقعی من بیخبر بودن و قلب منو تو عالم واقعیت با حرفای گزندشون تو دنیای مجازی شکستند . ...

بازم میگم خدا همه رو هدایت کنه و دیگر هیچ

https://www.ninisite.com/discussion/topic/998394/اری-اری-هستی-تو-از-دگر-دنیا

بهرحال ممنون از نیت خیرت بابت تاپبک دوست عزیز

موفق و مسعود باشی

آدم تاتوشرایطش نباشه نمیشه نظربده همیشه نصیحت کردن دیگران راحته عمل کردنش مهمه شایدالان بگم نه ترکش میکنم ولی اگه اتفاق بیفته جوردیگه عمل کنم.خودت بابد بشناسی طرفتو یموقع یکی واقعا استباهش همون یباره ادم میبخشه ولی ذاتش همنجوری باشه سخته یخورده

قطعا طلاق میگرفتم، کاری میکردم مثل سگ به پام بیفته و ةا اخر عمر حسرتمو بخوره، یه همچین ادمی ام  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋