2777
2789
عنوان

اری اری ....هستی تو از دگر دنیا ......

2125 بازدید | 1372 پست
با سلام لطفا مدافعین سر سخت تابیک های وهم الود نام برده وارد نشن و همون طور که از ما تقاضای سکوت و ترک تابیک رو داشتند لطفا خودشون هم پایبند به قوانین نوشته شده خودشون باشند ....متشکرم 29/10/94 به استحضار دوستان و اشنایان و حتی دلواپسان همیشه در صحنه استااد میرسا نیم مراسم سوم این عزیز مغفوره و مقطوعه از صفحه 43 این تابیک برگزار میگردد http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1294523&PageNumber=43 .......هیات عزاداران استاد......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو را باشد هنر ها بس فراوان به شعر رو زوق و قرحه نعمتها دو چندان زه هر پنجول تو هنر بریزد تو را از آن دهان گوهر بریزد!!! تو هستی قبله امال و رویا تو هستی لاجرم الماس دنیا
تو هستی نور عین این تنی چند بنامم نام آنهاح و احسان و مرتی و دگر چند.... تورا باشد شویی بس بی لیاقت تو را باشد پدر بهر شماتت تو را مادر کمی بس بیخیال است برادر هم همی کم حیف نان است میان این همه این چون و آن چون تو ای اختر بر نعمتها بیفزون!! تو را عشق *ح*ازخودت بیخودت کرد تو را غرق شعف ،شور و شرت کرد تو غرق عشقش وشیدا و زاری به عشق *ح*کت هابو کشیدی به وصل او شیون ها کشیدی اما*ح*را بسی یاری دگر بود زه عشقش چند ماهی در گذر بود زه عشق*ح*بسی مجنون گشتی زه روح ماه او بیجون گشتی *ح* زیبا دلش فرزند میخواست بشاید دو گوهر در بند میخواست بدینسان تو برای او سرودی سرودی ای سرودی ای سرودی!!!
بر آن شعرت دوگانه نام نهادی بسی فخر و ظفر بنیان نهادی!! به *ح*گفتی که ٦٠٠سکه داری بکارت را برایش هدیه داری!! به عشق او از آن دل برمیداری اما *ح*پسری بس تیزو بز بود زبل خان وچموش و گربه دزد بود تو را لنگ در هوا عانا رها کرد بجست دانا به واقع جان بقا کرد زه هر سو بنگرم مظلوم هستی به زعم خود زه هر قهر وگناهی دور هستی تو را باید فقط تعریف گویند جز این گویند لب ها بربدوزی وشاید هم دودمان هاشان بسوزی!! تو را لطف و محبت آنجنان است زه بدخواهی دل تو بیکران است تو را چشم دیدن خواهر شوهر نیست از آن خشمت فرزندش را هم حذر نیست!! تو را ای مهربان نفرت زیاد است به خشمت مرده و زنده بی امان است تو را کم هست رحمی اندر آن دل که کردی زخم قلب آن مادر از داده کف طفل!!! تو را با من دلت کم کینه ای نیست زه خشمت نیکدل را هم غمی نیست ولیکن چشم من هر لحظه خیس است برای آن عزیزان ریز ریز است برای مونی و پروانه ،پترا ..برای لیلا و پگاه و دیبی برای امی و مریم ،فانی ، فسانه زه دست تو(مامان)نایا خون گریه سر داد و آن خاطره جان عمرش هدر داد و آن تک پرتقال چند تا اتک داد!!!! و وای برمن !!!آن دوست قدیمی همان تنها دوست خوب و صمیمی که او با تو چه طور سنگ رو یخ شد!!! و الی نیز از دستت هچل شد و آنجل هم کمی خونین جگر شد و اینک اناهیتا،ریحان و زهرا کنارش توت فرهنگی زیبا در این بین مهربانوو هم تلف شد دهان تو ولیکن همچنان پر زه علف شد!!!!! و حتی آن شادی ه همیشه خندان زه دست تو سرمیکوبد به قندان ! در اینجا آرزو یاری جدید است ولیکن دختری زیرک و تیز است و صهبا نیز از دستت عریض است وآن افروز دانا و شکیبا زه دست تو دارند صدها ناله و آه سنا هم این وسط نقشش نخود بود گهی این ور ،گهی آنور به خود بود! خلاصه جمع این دوستان دانا زه دست تو امان خواهند زه دنیا ولی باید بگویم من در اینجا زه حال و روز این نی نی یاران همراه نی نی یار یک و دو و سه و چار که هستند از شر شگرد های تو هشیار نی نی یار پنج و شش مهربان که نیست بهتر از این دو در دو جهان سرگزارند از دستت به بیابان!!
ث ای دختر مظلوم!!بابا چرا این چوون کنی تو با دل ما!! تو را با ما بدی ها بس زیاد است ولیکن بخشش ما باز باز است تو را خشمت دگر شوهر فنا داد و آن مبهوت شوهر را جزا داد!!! توکردی زندگی براو تباهی ولیکن از سرش دست بر نداری!!! تو میخواهی شویی جدید واکبند!! که کوند گوش حرف تو چون قند به هر که دیدی و دیدی ندیدی بهش گفتی برایم شوهری تو برمیگزینی؟؟؟!! به استادو سوپور و دوست و بقال به حمال و طبیب و شاید رمال !!! ولی آری تو کارت هیچ خطا نیست!! مرا بشکن ..مرا بردار....مراصد تکه کن اما !!! مکن تغییر تا پایان این دنیا ...هیچگاه آری ....آری چون تو هستی مطمعنا بهترین انسان دنیا برترین فرد زمینی نادری؟!!! همتای نفت واکسیری و بالاتر و شاید هم راست میگویی آری ...آری هستی تو از دگر دنیا!!!!
2790
2778
2791
2779
2792