2777
2789
عنوان

ی سوال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 88 پست
خب شما چ پیشنهادی دارین واسه همچین ادم هایی ک ن سیخ بسوزه ن کباب یعنی ی راه حلی ک از این وضعیت بهترب ...

یا نمونه تو زندگی. یا اگر موند و بچه ای داره تحمل کنه به خاطر بچش. البته حتما باید هم خودش و هم شوهرش پیش مشاور برن

واقعا ما مجاز ب قضاوت در مورد افراد و رابطه شون نیستیم

وقتی ب طور حرفه ای با این موضوع کار کنید مواردی میبینید چیزهایی میشنوید که نگاه تون ب خیانت تغییر میکنه

شما برای هر رابطه فرازناشویی فقط یک کلمه دارید 

خیانت

در حالی که این یک کلمه از فردی ب فرد دیگه جریان و تحلیل و نتیجه گیری متفاوتی داره

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا ی سوال خدایی نکرده خدایی نکرده اگه این اتفاق براتون میافتاد چیکار باهاش میکردین خواهشا نگین ادم ...

دوست گلم اول ریشه یابی کن ببین مشکل از همسرته یعنی این کاری که کرده عادتشه و خولق و خوی همشگیشه که باید به شکل خیلی جدی برخورد کنی که اینکارو نکنه و ترک کنه ویا اینکه مشکل از جانب شما بوده که شاید با راهنمایی یه مشاور که در جریان کل رفتارها و زندگیتون قرار بدین حل بشه ولی در کل مردها نمیتونن تظاهر کنن طولانی مدت و ود وا میدن اگه میبینی براش اهمیت داری و خوشحالی تو براش مهمه حتما دوستت داره و خیانتش هم دلیلش یا متونه عادت همیشگیش باشه از قبلنش یا .....

من زبونم لال در صورت خیانت دوتا کار رو احتمال میدم انجام بدم ، یا صداش رو در نمیارم و به روی همسرم ن ...

توصیح نمیخوایید

دنبال حل مساله و درمان نمیرید؟

واقعا طلاق راه خوبیه؟؟یعنی صدمش کمتراز خیانته یعنی میشه بعد طلاق مشکلات کمتری داشته باشیم ؟.یا دعوا راه خوبیه و ابرو ریزی جنگ اعصاب ؟یا گفتن ب خانواده ها دوستان و اشناها ؟وافعا اینا دردیو دوا میکنه یعنی از این وضعیت بهتره؟من خیلی هارو دیدم ک بعد خیانت همسرشون مهریو این چیزا گرقتن ب قول خودشون تنبیهش کردن حسابی ولی بعد یکی دوسال از طلاق سردی روابط تنش دعوا اصلا ب ارامش نمیرسن ک هیچ خیلی بدترهم میشه وظعیتشون

یا اینکه یه هرزه به پرو پاش پیچیده و ولش نکرده یا همسرت از روی خوش گذرونی اینکارو کرده و اصلا هم حسی نداشته بهش اخه زن هرزه زیاد سده جالبه بیشتر هم میان سراغ مرد متاهل واقعا برام جای سواله 

من اگه ازدواج کنم  همسرم خیلی خیلی پولدار باشه و دوستم داشته باش یعنی محبت کنه بهم اگه خیانت ...

میفهمم

قشری که پول و ظاهرزندگی و سرپناه داشتن براش مهمتره شاید، احتمالا به اجبار روزگار مهم شده براش....

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
دوست گلم اول ریشه یابی کن ببین مشکل از همسرته یعنی این کاری که کرده عادتشه و خولق و خوی همشگیشه که ب ...

ن ن منظورم از این سوال ها کلی بود ن درمورد خودم تیکه تیکه سوال هامو پرسیدم ماشاید روزی ده بار بتاپیک های خیانت سرزدیم ولی تو هیچ کدوم ی راه حل خوب نبوده 

ب طور کلی

خیانت یا نوعی اشتباه رفتاری بوده یا ویژگی های شخصیتی منجر ب اون شده

اولارتشخیص بعهده ی درمانگر خانواده س

دوما در تمام خیانت ها توصیه ب مراجعه نزد درمانگر هست حتی اگر قطعا تصمیم ب جدایی دارید.

اشتباه رفتاری قابل بخشش هست و با شیوه هایی که درمانگر میگه از تکرارش جلو گیری میشه

یا نشات گرفته از یک ویژگی شخصیتی

که یا قابل درمان هست و با ارائه راهکارهای مختلف درمان میشه 

یا ته قابل درمان نیست و درمانگر ب جدایی توصیه میکنه

توصیح نمیخوایید دنبال حل مساله و درمان نمیرید؟

ببین دوستم بخدا قسم من خیلی واسه زندگیم تلاش کردم ، همیشه هوای همسرم داشتم ، خانوادشو جوری احترام کردم که واقعا دوستم دارن ، از لحاظ جنسی همیشه به همسرم رسیدم ، من قصد تعریف خودم ندارم چون همسرم ارزشش بالاتر از این حرفاست .. ولی زبونم لال این اتفاق بیفته دوس ندارم علتشو بدونم چون مطمئنم خدا به بدترین شکل جوابش میده .. اون منو از دست میده و میزه میبینه عین من کسی واسش نیس .. 

بنظر من دیدن فیلم پرونم خیانته

جواب گرم ب خانوم غریبه و حتی فامیل ولی تامحرم دادن خیانته

نگاه طولانی ب زنهای رنگ و وارنگ تو خیابون خیانته

اینکه یه زنی رو ببینی و ازش خوشت بیاد و فقط ب صرف ظاهرش با همسر خودت مقایسه کنی خیانته و هزارتا چیز دیگه

اما مگه میشه بخاطر این چیزا طلاق گرفت و همش دعوا داشت؟

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
ن ن منظورم از این سوال ها کلی بود ن درمورد خودم تیکه تیکه سوال هامو پرسیدم ماشاید روزی ده بار بتاپیک ...

میدونم چی میگی

منظورت ریشه یابی و پیشگیری از تکرار یا وقوعشه، علت یابی، فرهنگ سازی

کارایی که از اول مانع انجام خطاست...

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
ببین دوستم بخدا قسم من خیلی واسه زندگیم تلاش کردم ، همیشه هوای همسرم داشتم ، خانوادشو جوری احترام کر ...

و این زندگی که ب گفته خودتون اینقدر براش زحمت کشیدین چه راحت از دست میدین

دوست خوبم اگر خدایی نکرده چنین ابتلایی در زندگی هر کدوم از اطرافیان تون پیش اومد لطفا بدون هرگونه قضاوتی فقط توصیه ب مراجعه درمانگر کنید

مساله خیانت اونقدر پیچیده س که شاید باور نکنید

در یک تحقیق تاثر تغییر فصل بر افزایش خیانت بررسی شده و حالبه در پاییز و بهار بیشترین امار خیانت ارائه شده

اینو گفتم بدونید حتی هوا و تاثیرش روی هورمون ها و خیلی مسایل پیچیده روحی ممکنه منجر ب خیانت بشه و فرقی بین زن و مرد نداره

منم همینو بگم مثلا چند وقت پیش ی خانمی تاپیک زد ک شوهرش خیلی خوب بوده باهش هیچی کم نزاشته براش ولی بعد متوجه خیانتش شد وخیلی ها اومدن گفتن برو ابروشو ببر فوری طلاق ب خانوادت بگو خیلی چیزهای دیگه همش تو فکرم بود یعنی زندگیش هیچ چیز خوبی نداشت ک ب همین راحتی بهمش نریزه یا ارزش یک بار تلاش بخشش نداشت این روی حرفم با اقایون هم صدرصد هست الان تا یاقا میفهمه زنش خیانت کرده خونشو حلال میکنه ب چشم دشمنش دیگه میبینه هیچکس اینو نمیگه ک دونفرشون حداقل ی چند وقتی باهم بودن ب این سادگی نیست و ایا بعد این راه حل ها وقعا مشگلشون حل شده حالشون بهتر شده.البته درصدی هم هستن ک حتی مشاورهاهم پیشنهاد ب طلاقشون میدن ب این ها کاری ندارم چون دیگه هیچ امیدی نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز