2777
2789
عنوان

ی سوال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 88 پست

دوست داشتن واقعی و خیانت با هم جور در نمیاد.به دوست داشتنش باید شک کنی.اگرم بمونی، هیچی مثل روز اول نمیشه.البته برای شما.چون شک مثل خوره تو وجودتونه. شاید وانمود کنید و بگید من هیچ شکی ندارم.ولی همچنین چیزی امکان نداره.این باعث میشه زندگی به کامتون تلخ بشه.انجام دادن کار اشتباه دفعه اول سخته.اما دفعات  بعد..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست داشتن واقعی و خیانت با هم جور در نمیاد.به دوست داشتنش باید شک کنی.اگرم بمونی، هیچی مثل روز اول ...

خب شما چ پیشنهادی دارین واسه همچین ادم هایی ک ن سیخ بسوزه ن کباب یعنی ی راه حلی ک از این وضعیت بهترباشه

من ی سوالی واقعا ذهنمو درگیر کرده ی سریا فقط میگن جرش میدیم ولی واقعا ما هیچکاری از دستمون برنمیاد ا ...

عزیز دلم من خودم مشاورم بیش از ۱۰ سال هم تجربه کار دارم

همین هایی که راحت زندگی و رابطه مردم رو بدون هیچ تخصص و علمی تحلیل میکنن و حکم ب جدایی میدن وقتی از قضا این مساله گریبان خودشون میگیره جور دیگه ای ب موضوع نگاه میکنن

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
دوست داشتن واقعی و خیانت با هم جور در نمیاد.به دوست داشتنش باید شک کنی.اگرم بمونی، هیچی مثل روز اول ...

اصلا این طور نیستشما باید اول تفاوت بین انواع خیانت رو بدونید تا اگاه باشید میشه بخشبد و فراموش کرد یا نه

من هردوش

هم میمونم هم فکر  خیانتش تو ذهنم تکرارمیشه ( خدانکرده، زبونم لال)

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
تا اونجایی که من شوهرمو میشناسم اهل خیانت نیست ولی اگه روزی برسه که خیانت کرده باشه حتما پایه های زن ...

نه

تو رو خدا این جور فکر نکنید

چقدر نگاهتون ب خیانت محدوده

نگاه دوستان ب این مساله فقط جنسی هست

ولی واقعا خیلی از خیانت ها اینجور نیست.

مساله خیانت اینقدر پیچیده س که حتی در بین روانشناسان هم همه اجازه ورود ب این حیطه رو ب خودشون نمیدن

چطور راحت قضاوت میکنید

عزیز دلم من خودم مشاورم بیش از ۱۰ سال هم تجربه کار دارم همین هایی که راحت زندگی و رابطه مردم رو بدو ...

منم همینو میگم این اصلا ی موضوع فراگیر شده و متاسفانه همه هم نظر میدن طلاق بدترین کارها ولی خب ی سری از خیانت ها بخاطر کم کاری زن ی سری بحاطر مشکل روانی مرد ک کلا هیزه حتی زنشو بشدت دوست داره ولی این مریضی هم داره ی سری هم اینکه شلن نمیتونن جلو خودشونو بگیرن ودیگران عامل اینکارشون میشن 

من اگه ازدواج کنم 

همسرم خیلی خیلی پولدار باشه و دوستم داشته باش یعنی محبت کنه بهم

اگه خیانت کنه خودمو میزنم به خریت

من پولشو میخوام

با اینکه از خیانت متنفرم!

ولی خب دلایل خودمو دارم

شاید کسی نفهمه چی میگم

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
واقعا این کار و هیچ‌وقت یه مرد در شرایط خیانت زن انجام میده؟؟؟؟ جواب این سوال واضحه

بله چرا که نه

من خودم بارها و بارهرشاهد این مساله بودم

و این امر دقیقا در همون زندگی هایی رخ داده که پایه های محکمی داشته

من زبونم لال در صورت خیانت دوتا کار رو احتمال میدم انجام بدم ، یا صداش رو در نمیارم و به روی همسرم نمی‌یارم و زندگی رو ادامه میدم ، یا اگه نتونستم یه جا خلوت و دونفره ازش میخوام راحت از هم جدا شیم و باید قبول کنه .. از دعوا بدم میاد حوصله ابروریزی ندارم