2777
2789
عنوان

آتئیست

66 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

نظرتون راجب خدا چیه به نظرتون وجود داره . نمی خوام کسی اثباتش کنه ها ولی حستون بهش چیه . 

من واقعا برام سواله که مگه من خواستم بیام به این دنیا که حالا بخوام بین راه بد و خوب یکی رو انتخاب کنم .

نمی تونم منکر علاقم به کارهایی بشم که اسمشون گناه  . چرا اصلا باید درد راهی برای رشد باشه اصلا چرا به وجود اومدم . که رشد کنم ؟ رشد من به چه درد خدا می خورد .

دلم می خواست واقعا نباشم دلم می خواست یه موجود بی آگاهی باشم که ندونه تو چه فلاکتیه 

هی میخوام خودمو قانع کنم نمیشه😥‌

اصلا نمیتونم باور کنم خدا هست  و کسی با این قدرت وجود داره😥😥😥😥

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حق میدم شک‌کنی ولی خب تنها دردها راه برای رشد ما نیستن

برخلاف تصور امتحان الهی فقط سختی نیست

اتفاقا زمان خوشی،پتانسیل بیشتر برای مغرورشدن هست‌و...

و صددرصد اونی‌که نعمت بیشتری داره توقع ازش بیشتره!

خدا که نمیادهمرو با یه شرایط امتحان کنه....

و‌اینکه اره،به خواست خودمون دنیا اومدیم،تو قران نوشته عالم زر در موردش تحقیق‌کن

بهرحال معنای ظاهری قران بهش نمیخوره نیاز به تفسیر داره و آتئیست ها طبق باور خودشون‌میگن خداست‌نیست،نه اینکه بتونن اثبات‌کنن