2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ۱۵سالمه

عزیزدلم اون مرتیکه عوضی هیچ کاری نمیتونه یکنه

فقط تو شجاع باش و اصلا نترس، نذار متوجه ذره اس ترس از تو بشه

و یه هیچ خواسته ای از سمتش تن نده 

الان ممکنه خواسته اش برگشتت به رابطه باشه ولی بعد چیزای بدتر و... روی تخت 

بهتره ب یکی از مورد اعتمادترین اعضای خانواده ات بگی و پشتت باشه 

تو هم تهدیدش کن به پلیس، بگو تا الان نخواستم کار به جاهای باریک بکشه و حرمت خانواده حفظ بشه اگه خطایی ازت سر بزنه گوش به زنگ باش که امروز فردا پلیس داره به جرم اخاذی و مزاحمت نوامیس درخونه ات رو میزنه 

نه تنها حبس و جریمه میخوری بلکه شلاق هم داری 

اگه تو منو با چندتا عکس تهدید میکنی من از اول این رابطه کلی مدرک برعلیه ات دارم ( حتما ازپیام تهدیداش تو گوشیت اسکرین بگیر) 

بگو خانواده ام منتظرن کوچکترین ناراحتی و اسم پیش بیاد و ی تار موهام کم بشه که خودت و خاندانت با آبرو  حیثیت نداشته اتون رو خاک کنن

پدرم و... اگه متوجه بشن که چه غلطی داری میکنی زیر زمین هم که باشی پیدات میکنن و نابودت میکنن، شاید فکر کردی سنم کمه و هرغلطی بخوای میتونی انجام بدی ولی تو هنوز با خانواده من آشنا نشدی که کاریی کنن ک اسم خودت هم یادت نیاد 

یا کل عکسا رو از گوشیت پاک میکنی و عذرخواهی میکنی و دیگه به هیچ عنوان پیام نمیدی یا خودت توی دادگاه حاضر میشی و این کار رو جلوی قاضی انجام میدی 

چون من تا تهش هستم و فکر نکن کوتاه میام 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

میترسم بدتر شه

اگه این آقا مثلا به عنوان برادرت تماس بگیره 

گرچه این داداش نی نی سایتی هم نمیشناسیم ، یهو نیاد چرت و پرت بگه😂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ب پلیس فتا بگم ب خانوادم نمیگن دردسر نمیشه؟

دوستان دارن خوب راهنمایی میکنن 

به نظرم به مامان، خواهر یا حتی خانواده بگو 

بگو میدونم چقدر سخت گفتنش ولی از تهدید های این عوضی راحت شو 

به خاک سیاه بنشونش نه فقط برای خودت برای تمام دخترایی که ممکنه قبل یا بعد تو قربانی این مریض باشن 

چندسالشه پسره؟ 

۲۱

بچه اس، نترس 

همون چیزایی ک گفتیم رو انجام بده 

۱. صحبت با خانواده 

۲. ی مرد زنگ بزنه بهش و بنشونتش سرجاش و بگه شکایت ب پلیس فتا می کنیم 

۳. شکایت کردن 

و ان شالله که دیگه بیشتر از این طول نمیکشه و خودش خودش رو گم و گور میکنه با پاک کردن همه چیز

2790
2778
2791
2779
2792