hadisba مدیر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 عنوان تهدید | مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 81 پست بچه ها تهدیدم کردن ب پخش کردن عکس لختم توروخدا بهم کمک کنین خواهشتون میکنم😭😭 1404/07/01 | 03:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 هیچ کیو ندارم بگم بهش ،21رسالشه فدای سرتشجاع و قوی باش و درست رو بروز نده حالا هم فکر هیچی رو نکن، با آرامش برو بخواب فردا مدرسه داری عزیزم، دیگه هم از این کارها نکن واسه هیچ بنی بشری هم هیچی نفرست اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 بچه اس، نترس همون چیزایی ک گفتیم رو انجام بده ۱. صحبت با خانواده ۲. ی مرد زنگ بزنه بهش و بنشونتش سرج ... کسیو ندارم زنگ بزنه
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 فدای سرتشجاع و قوی باش و درست رو بروز نده حالا هم فکر هیچی رو نکن، با آرامش برو بخواب فردا مدرسه دار ... مرسی واقعا🩷
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 ن چهرم نیس سینمه روی سوتین خببب من فکر کردم اوضاع بدتره این که کاری نداره، هیچ جوره نمیتونه اثبات کنه تو هستی چون چهره ات نیست تهدیدش کن واست ی متن نوشتم صفحه قبل اون رو یکم تغییر بده اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 خببب من فکر کردم اوضاع بدتره این که کاری نداره، هیچ جوره نمیتونه اثبات کنه تو هستی چون چهره ات نیست ... باشه
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 کسیو ندارم زنگ بزنه چون گفتی چهره ات نیست دیگه نمیخواد من فکر کردم اوضاع بدتره فعلا با همون تهدید کردنش برو جلو ببینیم چی میشه اگه نشد که باید یکی نقش داداشت رو بازی کنه و بشورتش مرتیکه عوضی رو اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 مرسی واقعا🩷 عزیزمی دختر قوی برو خوشگلم، گوشی رو بذار کنار به چیزای خوب فکر کن و آروم بخواب فردا هم پر انرژی با فکر مثبت و ذهن خالی پاشو برو مدرسه اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 عزیزمی دختر قوی برو خوشگلم، گوشی رو بذار کنار به چیزای خوب فکر کن و آروم بخواب فردا هم پر انرژی با ف ... 🩷🩷🩷
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 🩷🩷🩷 بعدا تگم کن ببینم چی شد قضیه تازه تو تنها نیستی من و ی نی نی سایت هستیم باهات به شرط اینکه قول بدی دیگه سمت این چیزا نری و فاصله بگیری اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 ترس نداره ک میگم اصلا داداشتمممم چقد ذاتش مشکل داره هکستو نگه داشتع مگ خاهر نداره متدر نداره؟ نمیدونم میترسم شر بشه
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 بعدا تگم کن ببینم چی شد قضیه تازه تو تنها نیستی من و ی نی نی سایت هستیم باهات به شرط اینکه قول بدی د ... چچشم
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 به عنوان ۱۵ سال کار خیلی زشت و خطایی کردی...و هر کاری تاوانی داره...فقط حیف پدرو مادرت...اوف بر تو همه اشتباه میکنن چه ترز حرف زدنه
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8645 ن چهرم نیس سینمه روی سوتین خب پس خدایی نکرده پخش کرد باز خوبه معلوم نباشه چهرت 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
hadisba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 40 خب پس خدایی نکرده پخش کرد باز خوبه معلوم نباشه چهرت اهوم