2821
2789
عنوان

دندون پزشک

96 بازدید | 13 پست

سلام دخترا 

رفته بودیم با دختر خالم دکتر . ما نشستیم منشی ما رو ک دید رفته از جلو در اتاق دکتر گف فلانی اومده نمی دونم ها ولی وقتی میخواست بگه مث فلانی اومده خندید 

بعد اومد اون یکی منشی اومد وسایل دکتر رو بشوره با ما رو دید نمیتونست جلو خنده شو بگیرهه 

بعد این ماجرا ۶ ماهه از عید میخواد دندون دختر خالم رو روکش و عصب کشی کنه هنو روکش رو ک میره بذاره میگه کج نمی دونم چپه هر سری ی بهونه 

بعد ک رف داخل میگف هی اسم رو میپرسه  منشی دکتر میخنده بعد ۲ دیقه اومد بیرون یهو دکتر با منشی هاش خندیدن نمی دونم چ منظوری داره 

دختر خالم ی دختر تو پر و مو بلند و بعد چشم عسلی انگار چشاش ی مدله ک معصومیت دار  چهرش تویه ک انگار کلا خدا دادی انگار  زده 

خیلی خوشگله و ترکه ابرو بلند و یکمین حجاب دار

ب میگفت دکتر وقتی میرم میشنم پیشش آرنج شو میذاره رو پیشونیم خیلی بهم نزدیک میشه فک میکنم الا نفسم بند میاد و خیلی ب چشاش خیره میشه   دکتره خیلی جونه حدود ۳۰ اینا دختر خالم ۱۹ سالشه

دکتر خانم برید 

یا کلینیک که چندتا یونیت کنار همن 

از همین حالا به دختر خاله ات یاد بده 

کسی وارد حریمش بشه دادو فریاد کنه

البته اگه دنبال این هستی که بگم خوشش اومده ازش .......

( حداقل بیشتر برای من مایه تاسفه بخوام اینطوری با کسی آشنا شم کسی که بخواد وارد حریم شخصیم بشه )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر خانم برید یا کلینیک که چندتا یونیت کنار همن از همین حالا به دختر خاله ات یاد بده کسی وارد حریمش ...

منظور یعنی چی 

ن بابا کلا دختر  خالم خیلی مظلومه رو نمیده حتا نشون نمیده ک چی میگن پش سرش چون کلا دوس نداره این طوری شه 

منظور نمی‌فهمیم ک منظور دکترو منشی چیه

منظور یعنی چی ن بابا کلا دختر خالم خیلی مظلومه رو نمیده حتا نشون نمیده ک چی میگن پش سرش چون کلا دوس ...

همون موقع بزن تو روش 

به منشی بگو : عزیزم به چی میخندی ؟ ( خیلی هم جدی باش بدون خنده ) 

همون موقع بزن تو روش به منشی بگو : عزیزم به چی میخندی ؟ ( خیلی هم جدی باش بدون خنده )

دختر خالم خیلی معصومه و زیاد حرف نمیزنه و احترامشو نگا میداره 

منظور دکتر رو نمیفهم اخه انگار ادمای دیگ چی دارن ک ما نداریم

اخی

اول اینکه دخترخالت باید جواب منشیارو‌بده

جدی بگه ب چی میخندین!

دوم اینکه ب دکتره هم بگه ممکنه منظورتو از این نزدیکی فیزیکی بدوونم!؟خود بخود مسیرش باز میشع

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

اخیاول اینکه دخترخالت باید جواب منشیارو‌بدهجدی بگه ب چی میخندین!دوم اینکه ب دکتره هم بگه ممکنه منظور ...

ن نمی دونم دکتر چی میگه میخندن  

دختره رو میبیند لباس خند میاد لباشون شون انگار خوشحالن ی جوری نمی دونممم

فیزیکی نه فقط وقتی دندونش رو نگاه میکنه خیلی نزدیک میشه اخه قبلن این مدلی نبود 

دختر خالم خیلی معصومه و زیاد حرف نمیزنه و احترامشو نگا میداره منظور دکتر رو نمیفهم اخه انگار ادمای د ...

بله درخواست دادید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ن جانم دوستی سادس دیگ مگ هر کی درخواست بده حرف داره ن عزیزم😂😅

آخه اینجا مرد های زن نما درخواست میدن

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز