2777
2789
عنوان

شوهرم

623 بازدید | 38 پست

چرا اینجوریه اصن مسئولیتی نداره میگم فلان جا باید برم تو ببرم باید برم فلان وسیله رو بخرم نمیاد برا جهیزیه دوس دارم با هم خرید کنیم همش بهونه میتراشه میگه بابات ببرت بخدا یه تفریح دوتایی نرفتیم تا حالا یه بازار نرفتیم مهونی هم که هر دومون انگار بی کس و کاریم یه دعوتمون عیدم نکردن خونه خانواده شوهرم که دوست ندارت برم خب من چه گناهی کردم مگه ازدواج کردم بابام منو ببره جهیزیه بخرم خب بابامم نمیبره من چکار کنم واقعا بخدا دیوونه شدم دیگه همش بهونه اوردن بعد سرکارم نیست ولی خب خانوادش بدشون میاد جایی میریم با هم میگم شاید از اونه بنظرتون چکار کنم خوب شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با دوستی رفیقی بیرون میرم نه چیزی خودمم تنها خرید برم رو لباسام عیب میزاره ولی خودشم جدیدا اینجوری شده گاهی به خودم میگم چیشد اصن با کدوم تغییرم فک کنم دیگه متاهلم😭

نه با دوستی رفیقی بیرون میرم نه چیزی خودمم تنها خرید برم رو لباسام عیب میزاره ولی خودشم جدیدا اینجور ...

نگران نباش الان از دست خانواده عجوزش کلافس

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

نگران نباش الان از دست خانواده عجوزش کلافس

من چه گناهی کردم تو یکی از تایپکامم از رفتار اونا گفتم بخدا منم ادمم دوس دارم وقت بگذرونیم نخ اینکه خودشو الکی مشغول کار دیگه کنه

اگه برات خیلی مهمه یکم بیشنر رو ازدواجت فکر کن 

همین موضوع بعدا برات میشه دردسر و دعوا

حتی اگه از طرف خانوادش باشه بازم ادامه خواهد داشت

ممکنه کلا خونه نشینت کنه یا مجبور بشی کلا تنها همه جا بری حالا در آینده با بچه سخت تر هم میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من چه گناهی کردم تو یکی از تایپکامم از رفتار اونا گفتم بخدا منم ادمم دوس دارم وقت بگذرونیم نخ اینکه ...

تهدیدش کن بگو اینجوری باشی من نمیخوامت.

چون اگ‌واقعا اینجوری باش بعد عروسی نابود میشی

تااون درد دل کوفتیشو بگه

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز