2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 38 پست
الان داره بی توجهی میکنه دقیقا احتمالا میترسی ازش جدا شی مگر نه اصلا طبیعی نیست باهاش صحبت کن از زیر ...

چطور اخه ازش سوال کنم

چقد برنانه ها داشتم فیلم ببینیم بگیم بخندیم یکساله عقدم و همه تو دلم موندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوس دارم باهام باشه این خریدا ادم همیشه یادش میمونه چطور نبرمش😞😭

همراهی شوهر توی خرید جهیزیه یعنی اجازه دخالت کردن بهش میدی 

یعنی اگه یه جایی بابات بخواد یه کم کمتر خرج کنه یه مارک ضعیف تر بگیره داستان درست میشه 

یه عمری همونو میزنه توی سرت 

پس دلیلی نداره بیاد دلیلی نداره بدونه چی خریدی و چقدر خریدی 

خدا..

همراهی شوهر توی خرید جهیزیه یعنی اجازه دخالت کردن بهش میدی یعنی اگه یه جایی بابات بخواد یه کم کمتر خ ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی دیگه اون زمونه عوض شده دختر تنها میرفت جهیزیه میخرید زندگی مشترک که این بزنه تو سر اون نداره من خودم دوس دارم همراهم باشه و این حرف شما رو قبول که هیچ ندارم ۱۰۰۰ درصد هم مخالفم چون دیگه الان همه با هم میرن خرید و این چیز عجیبی نیست مگه اینکه شما همسرت ادم ایراد گیری بوده که اینو میگی

عزیزم این چه حرفیه میزنی دیگه اون زمونه عوض شده دختر تنها میرفت جهیزیه میخرید زندگی مشترک که این بزن ...

اتفاقاً شوهر من کاملاًآدم بی توجهی هستش😅 نسبت به همه چیز 

وسیله خونه که خوبه من الان خودمو بکونم از اول بسازم بازم متوجه تغییرم نمیشه😅 

ولی خب این چیزی که من گفتم با توجه به تجربه خانم هایی بوده که توی سایت گفتن 

ببخشید که میگما ولی همسر شما هم همچین نرمال نیستن 

شما رویایی فکر میکنی ایده آل رو درنظر میگیری ولی چیزی که در واقعیت هم وجود داره همینه؟

خدا..

اتفاقاً شوهر من کاملاًآدم بی توجهی هستش😅 نسبت به همه چیز وسیله خونه که خوبه من الان خودمو بکونم از ...

ببخشید شوهر شما که خودتو بکوبی از نو بسازی متوجه نمیشه نرماله ولی شوهر من که از محبت و توجه کمز نمیزاره نرمال نیست ما فقط مشکلمون اینه خانوادش نمیزارن با هم وقت بگذرونیم و اگه بخوابیم باهاشون مقابله کنیم ابرومون جلو در و همسایه میره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز