2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۳

منو شوهرم تفاوت سنی زیادی داریم کم حوصلس یا شاید واسه یه سری چیزا دیگه جوون نیس پخته شده ولی شوهر تو جوونه ازش بپرس چرا اینطوری رفتار می کنه حتما یه دلیلی داره اونم تودوران قبل ازدواج اصلا طبیعی نیست

منو شوهرم تفاوت سنی زیادی داریم کم حوصلس یا شاید واسه یه سری چیزا دیگه جوون نیس پخته شده ولی شوهر تو ...

تقریبا یکماه پیش گفت هیجا نبردمت بریم یه مسافرت یه هفته ده روزه و شدیدد روش پافشاری میکرد ولی یهو از سرش افتاد و دیگه هیچچ حرفی ازش نزد من از خانوادش دیدم😭😭

منو شوهرم تفاوت سنی زیادی داریم کم حوصلس یا شاید واسه یه سری چیزا دیگه جوون نیس پخته شده ولی شوهر تو ...

دوس دارم بشینم یه عالمه دردو دل کنم رفیق خوبی دارم ولی دوس ندارم دیدش نسبت به شوهرم بد شه هیچکیو ندارن 😭

همه جا حق با توست ولی واسه خرید جهیزیه نبرش درمورد قیمت چیزایی هم که خریدی بهش نگو پول جهیزیه رو باب ...

دوس دارم باهام باشه این خریدا ادم همیشه یادش میمونه چطور نبرمش😞😭

اصلا طبیعی نیست با پدر و مادرت درمیون بذار بذار اونا گوشش رو بپیچونن یا خودت باهاش صحبت کن شاید از ازدواج با تو پشیمونه الان طلاق بگیری بهتره من بعد ازدواج شوهرم اینطور شد خیلی اذیت شدم البته شاید به خاطر اختلاف سنی که داریم البته بعدش فهمیدم از ازدواج با من پشیمون شده بود به هر حال اگه تو رو نمیخواد الان طلاق بگیر و برو بهتر از اینه که با یه بچه خدایه نکرده برگردی

اصلا طبیعی نیست با پدر و مادرت درمیون بذار بذار اونا گوشش رو بپیچونن یا خودت باهاش صحبت کن شاید از ا ...

اگه پشیمون بود اندازه ۱۰ نفر محبت نمیکرد بی توجهی میکرد

2790
2778
2791
2779
2792