2777
2789
عنوان

ضعف همسر

640 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من همسرم چند وقتیه همش میگع خسته ام حال ندارم ضعف دارم پاهام ضعف میرع و از این چیزا  حتی ببخشید موقع رابطه میگه من ابم رو نمیریزم وگرنه انقد بیحال میشم انقد ضعف میکنم‌که میمیرم .... حالا بنظرتون باید چه دکتری ببریمش یا چه چیزی بخوره که خوب بشه ممکنع به طبع بدن ربطی داشته باشه ؟ شربتی چیزی هست ایا که خوب باشه براش؟

مغز و اعصاب

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه موقع رابطه مرد آبشو نریزه؟ شاید ی مشکل دیگه داره

میتونه بریزع خب ولی جلوشو میگیره میگه اگه این بیاد من دیگه از ضعف میمیرم خیلی خسته میشم همه روسمو میکشه

ویتامین بخورهتقویت بشه بدنشپروتئین و ویتامین بدنش کمه یا کم خونی اینا دارهقبل رابطه هم باید تقویت بش ...

چشم خیلی ام بد غذاعه شغلشم جوریه یهویی از صبح که صبحونه میخوره تا شب دیگ هیچی نمیخوره

من بودم بهش صبحانه یا ناهار ارده و شیره میدادم

قبل از هر وعده هم بهش صاف کننده خون میدادم

حل میشد...قوطی صاف کننده خون عطاریا دارن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

من بودم بهش صبحانه یا ناهار ارده و شیره میدادمقبل از هر وعده هم بهش صاف کننده خون میدادمحل میشد...قو ...

این صاف کننده رو قبول دارم خوبه ولی ارده شیره بخوره معده اش اسیدی میشع