2777
2789
عنوان

ضعف همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 46 پست

عزیزم مادر منم همینطوره تازه چربی هم داره، بردیمش دکتر طب سنتی گفت فعلا ارده شیره نخوره، تخم مرغ عسلی بهش بدید(خیلی عسلی باشه)

سه روز در هفته تخم مرغ محلی ابپز کاملا عسلی بهش بده (وقتی حسابی گرسنه اس بهش بگو مجبوری بخوره بعدش کم کم خوشش میاد)

و یچیزی که ما تو مامان دیدیم ضعفش رو کامل برطرف می کنه فقط گوشته

اول گوشت کبابی مثل چنجه خیلی حال مامانم رو بهتر می کنه، بعدش کوبیده، تهشم شیره گوشت، 

ماهی بهش نده براش سمه، مرغ هم تاثیری تو حالش نداره

فقط گوشت گوسفندی بهش بده، گوشت گاو هم سرد و بی خاصیته

بهش برای صبحانه گردو پنیر هم میتونی بدی

براش با چند تا دونه شیربادام درست کن (اقتصادی طور) بهش بده بخوره سریع جون میگیره

تو طول روز بادام بجوه هم خیلی خوبه، بادوم قویه یه ده تا دونه در روز بخوره کافیه

دکتر به ما گفت مادرتون تا میتونه غذا بخوره همه چیز بهش بدین تا زودتر تقویت بشه

الان خداروشکر مامانم سرپا شده بالاخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش شما اتقد شعور داشتی زیر این پست نظر نمیدادی🥰

ازشعور نداشته تو بیشتره ک این حرفارواینقدر ر. رک میگی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم مادر منم همینطوره تازه چربی هم داره، بردیمش دکتر طب سنتی گفت فعلا ارده شیره نخوره، تخم مرغ عسل ...

خداروشکر عزیزم خدا نگهشون داره براتون . ممنون ازتون اتفاقا بادوم رو خودم کره اش کردم بهش میدم میخوره

ازشعور نداشته تو بیشتره ک این حرفارواینقدر ر. رک میگی

نیازی نیس شما بیای بخونی .من برا همسرم که اذیته ناراحتم و دارم اطلاعات میگیرم که چیکارش کنم کاش انقد شعور داشته باشید لطفا دیگ تو این تاپیک پست نزارید😒

نیازی نیس شما بیای بخونی .من برا همسرم که اذیته ناراحتم و دارم اطلاعات میگیرم که چیکارش کنم کاش انقد ...

بشین پس تامردای سایت بیان راهنماییت کنن🙂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چشم خیلی ام بد غذاعه شغلشم جوریه یهویی از صبح که صبحونه میخوره تا شب دیگ هیچی نمیخوره

خب همینه دیگه بدنش ضعف کرده ویتامین ایناش کم‌شده

قرص ویتای تون یا قرصای دیگه که ویتامینه هستن بهش بده 

تقویت باید شه بدنش

بعد صبحونشو خیلی مفید و مغذی کن کره بادم زمینی و شیره و تخم مرغ اب پز این چیزا بده بخوره و تغذیه بزار بزای وسط کارش یا اگه نمیتونه بخوره بعد از کار حتما بخوره آب زیاد بخور و...

کسی چیزی نگفته مثه شما خودشو نشون بده .

شماکوری که منو مردمیبینی

ومردایی ک نظردادن رو زن

ببین چندتامرد نظرداده

بعدم اینجا کی میتونه کمک کنه خدایی

نمیتونه بره دکتر یه چکاپ شه

دکتر رفته چکاپم شده .

اگه مشکلی نداره پس چرا اینجوریه

شوهرمنم ضعیفه حتی راه رفتنی تپش قلب داره کوفتگی وبدن درد وپادرد داره ولی اینجوری نیست

ن اتفاقا خونش غلیظم هست

این خودش اصلا خوب نیستتت

غلظت خون خیلی بده ولی همین عوارضم داره که بی حالی و.. میاره

یا باید خون بده یا رقیق کننده طبیعی بخوره یا بهترین راه فسد کنه

اگه مشکلی نداره پس چرا اینجوریهشوهرمنم ضعیفه حتی راه رفتنی تپش قلب داره کوفتگی وبدن درد وپادرد داره ...

مشکل که کبدش مشکل داره چربه و چربی خوب بدنش پایینه دکتر گفته بود فقط ورزش کن ک اینم نمیکنه

مشکل که کبدش مشکل داره چربه و چربی خوب بدنش پایینه دکتر گفته بود فقط ورزش کن ک اینم نمیکنه

دیگه باید رعایت کنه خب