2777
2789
عنوان

سر زده خونه کسی نرین این یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 8931 بازدید | 186 پست
نه من شیرازم اونا دو ساعت خونشون از من فاصله داره

گلم تحمل کن . خدایی دیدم و کشیدم که میگم

خودم خیلی اسیر شهر غریب شدم و دکتر 😔😔

ولی وقتی منزل اشنا بهم تعارف می کردن این قدر دعا شون می کردممممممممممم

الهی خدا برات بسازه . ثواب می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ درخت میکنم نفخ داری و نمیتونی راحت تخلیه بشی تخلیت با درده نمیتونی حتی راحت بشینی درد تو لگنت و ...

نه عزیزم معذرت میخوام برای من شکمم همیشه پر باد مثل بادکنک حتی آبم میخورم نفخ میکنم و نمیتونم گاز کنترل کنم تازه قاروقورشکم دستشویی یهویی ودلدرد همیشگی هم دارم

باخودم میگم ای کاش این لعنتی هم مثل عطسه وسرفه عادی بود چون بالاخره امثال منم هست مخصوصا آبروریزیش خودمم خیلی تودار وخجالتی هستم متاسفانه نمیدونم چرااین بلا باید به سرم بیاد

گلم تحمل کن . خدایی دیدم و کشیدم که میگم خودم خیلی اسیر شهر غریب شدم و دکتر 😔😔ولی وقتی منزل اشنا ب ...

آبجی اشتباه فکر نکن عزیزم منم میدونم

بخدا من از این ناراحتم که کاش نیم ساعت قبل بهم میگفتن میوه میگرفتم خوراکی میگرفتم باورت نمیشه هوا بارون بود لباسا زیرم رو رها آویز وسط خونه بود اینا اومدن دم در خونه بکن خبر دادن انقدددددددددد خجالت کشیدم که دوست داشتم بمیرم

خودم اینجوری خیلی سورپرایز شدم .مثلاً از شهرستان ۱۲ ساعت راه چند تا ماشین اومدن . زنگ آیفون رو زدن ...

وای وای وای منم چند باری اینجوری شدم همه هم پیر زن پیرمرد یبار یهویی اومدن ناهار آماده کردم خوردن هول شدم گفتم دستتون درد نکنه😂😂😂

آبجی اشتباه فکر نکن عزیزم منم میدونم بخدا من از این ناراحتم که کاش نیم ساعت قبل بهم میگفتن میوه میگر ...

عزیزم من به شما کاملا حق میدم

خودم یک بار برام پیش اومد سوتینم آویزون بود و مهمان سر زده اومد آقاهه دید سوتین و 😁🤣🤣🤣

منم چیزی نداشتم برای پذیرایی و عذر خواهی کردم و فقط چایب خالی گذاشتم

ولی فکر نکن بهش . به خدا از سر ناچاری اومدن

دعای خیرش پشت سرته

عزیزم من به شما کاملا حق میدم خودم یک بار برام پیش اومد سوتینم آویزون بود و مهمان سر زده اومد آقاهه ...

انشالله

باور کن انواع و اقسام لباس زیرم و رو بند بود دیدن فقط میدونم سریع ملافه انداختم 😂😂😂

وای من اصصلااا نمی تونم عجله ای کار کنم و خونمم همیشه به هم ریخته است

یبار با دوست همسرم و همسرش رفتیم سیزده بدر اونجا بارون بارید گفتن بریم خونه شما

اومدیم خونه ما خونه مونم انگار بمب ترکیده بود اعصابم به هم ریخت منم همونجوری نشستم اهمیت ندادم

یبارم ساعت ۱۱ شب دوست همسرم زنگ زد داریم میاییم

خونم باز ریخت و پاش و آشغال بود بلند نشدم حتی یه جارو بزنم فقط الکی جمع و جور کردم چون مشکل از مهمونام بود نه از من

اونی که یهویی میاد مشکل از خودشه مشکل از من و خونه زندگیم نیست پس بهتره بیاد بشینه رو آشغالا و چای تلخ بخوره بعدش بره پشت سرم هرررر چی میگه بگه به درک

اما دخترخاله هام همیشه چند روز قبل اطلاع میدن که میخوان بیان و منم وقتی اونا میان خونم دسته گله و پذیرایی عالی میکنم

دکتر خوب برو شاید دکترا خوب نی

عزیزم تا الان کلی دکترمتخصص گوارش رفتم آزمایش کولونسکوپی سونوگرافی انواع مختلف داروی شیمیایی گیاهی رژیم ورزش حتی بامعده وروده خالی بازهم نفخ لعنتی هست

جدیداهم برای کم کردن استرسم روانشناس میرم ولی فایده نداره متاسفانه

انشالله باور کن انواع و اقسام لباس زیرم و رو بند بود دیدن فقط میدونم سریع ملافه انداختم 😂😂😂

چشم شون باز شد خواهر 😂😂😂😂

ببین سوتین من زرد بود

همه چی هم آویزون بود . به خانمش گفتم شوهرت چشمش بار شد . الان روشنایی چشمش بالا تر می ره 🤣

وای من اصصلااا نمی تونم عجله ای کار کنم و خونمم همیشه به هم ریخته استیبار با دوست همسرم و همسرش رفتی ...

مگه زن رباته که هرمز پاشه اضافه کار کنه که مبادا مهمون بیاد خونه دست گل باشه

من شخصا اکثرا مواقع خونم بهم ریختس به هفته آزمایشی گفتم بزار هرروز تمیز کاری کنم دیدم این وقت برا نمیمونه حتی یساعت بخابم وقت نمیمونه زندگی کنم

چشم شون باز شد خواهر 😂😂😂😂ببین سوتین من زرد بودهمه چی هم آویزون بود . به خانمش گفتم شوهرت چشمش با ...

واییییی😂😂😂😂😂😂خدایی خانواده خوش حرف و متحترمین ولی این کارشون به دلم نبود