2777
2789
عنوان

سر زده خونه کسی نرین این یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 8943 بازدید | 186 پست
وای خدا بهت رحم کنه اینا تورو سقط میکنن خودشون از رو نمیرن برات مهم نباشه تمیزم نکن به ی ورت جوش نزن ...

اره والا ولی حرص میخورم از دستشون بخدا شعور چیز خوبیه تازه هی زیر گوش شوهرم میخونه یه خونه بزرگ بگیری منو ببری پیش خودت، خودش خونه داره هاااا ولی کرم دارههههه کرم

ممنون عزیزم. من چندساله نفخ شدید دارم یعنی از کار وزندگی افتادم یه مسافرت عادی نمیتونم برم مهمونی بر ...

قشنگ درخت میکنم نفخ داری و نمیتونی راحت تخلیه بشی تخلیت با درده نمیتونی حتی راحت بشینی درد تو لگنت و زیر شکمت میپیچه من اینجوریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تهرانی و اونا برای درمان اومدن تحمل کن . دیدم که میگم . گناه دارن جایی رو ندارن

کارشون درست نیست ولی فردا عذر خواهی کن و بگو که کاش از قبل خبر میدادین اونا خودشون متوجه میشن

و منی که میرم خونه مادرشوهر یا خواهرشوهرم ب زور ب بهونه همبازی با دخترم با بچه هاشون ی شب زورکی نگهم میدارن و ب زودی زود هی زنگ میزنن ما بیایم خونتون بریم فلان جا

که بیان اون ی شب رو جبران کنن بابا توروخدا اینکارو نکنید دیگه کسی از موندن کسی خونش لذت که نمیبره هیچ در عذابه!!!

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

من امشب از حرص این پست تو درد زایمانم بخدا داره شروع میشه😭😭😭😭😭😭

عزیزم😂خدانکنه ان شاالله به وقتش بیادبغلت❤️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
پیش اومده که مثلاً بد موقع رسیدیم شهرستان خونه خواهر شوهرم . اما حتما شام رو بیرون میخوریم . فقط برا ...

من یکبار شرایط بدی داشتیم تو راه گفت شاید بریم خونه فلانی گفتم ببین اگه میخایی بری از الان خبر میدی شام هم بیرون میخوریم