2777
2789
عنوان

ضعف همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 46 پست
من بودم بهش صبحانه یا ناهار ارده و شیره میدادمقبل از هر وعده هم بهش صاف کننده خون میدادمحل میشد...قو ...

این صاف کننده رو قبول دارم خوبه ولی ارده شیره بخوره معده اش اسیدی میشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این صاف کننده رو قبول دارم خوبه ولی ارده شیره بخوره معده اش اسیدی میشع

ارده و شیره دوای معده‌ی اسیدی هست

اصلا همین که گفتین معدش اسیدی هست یعنی به شکل داغونی سردمزاج هست

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تاحالا چکاپ داده ولی فقط یکم کبدش چرب بوده که اونم گفت ورزش کن و چیزای چرب نخور

عزیزم معجون درست کن براش با آجیل موز شیر و کنجد غذاهای مقوی بخوره 

یه مدت تند تند کباب گوسفندی بخورید اگه امکانش هست چون خیلی قوت میده

عزیزم معجون درست کن براش با آجیل موز شیر و کنجد غذاهای مقوی بخوره یه مدت تند تند کباب گوسفندی بخورید ...

چشم همه چی هست تو خونه ولی این صبح که میره شب میاد براشم بزارم نمیخوره فک کنم بنیه اش ضعیف شده کلا

میتونه بریزع خب ولی جلوشو میگیره میگه اگه این بیاد من دیگه از ضعف میمیرم خیلی خسته میشم همه روسمو می ...

مردا حاضرن بمیرن ولی این ا ب لعنتیو درمیارن

من باورنکردم

یامردی یا..... 😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂