2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7398 بازدید | 144 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگ پدری و‌ مادری فرق می‌کنن

مادر من تولد دخترم براش طلا میخره

مادرشوهرم هدیه‌ای که‌ شوهرم خریده بود و داده بود بهش که‌ بیاره تولد رو دزدید و نیاورد

بچه رو بی‌توقع‌ بار بیار که دلش نشکنه

دختر منم‌‌ اون‌ روز برای هدیه تولد ناراحت شد ولی بعد به این درک رسوندمش که‌ خانواده پدریش فقط دست بگیر دارن

به دخترت یاد بده از کسی پول نخاد هرچی میخاد خودتون تهیه کنید رفتار درستی نیست از کسی جز پدر مادر چیز ...

خواستن درسته نه خاستن

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

شما مطمئنی تراپیستی؟؟؟ ما در مورد خواهرزاده های شما صحبت نمیکنیم ولی از نظر اجتماعی و قواعد روانشناس ...

اینکه در یک مورد نظرم با شما متفاوت باشه دلیل میشه بگی :

شما مطمعنی تراپیستی ؟؟!!

جالبه برام

تو این سایت همه فک میکنن نظرشون ۱۰۰درصد صحیحه!!

صدها بار دیدم ک میگن  مطمعنی ارشد داری؟ مطمعنی دکتری؟ مطمعنی تراپیستی؟ مطمعنی فلانی ؟

چرا فک میکنین نظر شما درسته و باید کل دنیا باهاش موافق باشن؟؟؟!!!!

بنظرمن مادربزرگی ک ماهی ۲بار نوه‌شو میبینه و حاضر نیس اگ نوه درخواست کرد  براش در حد یه دونه کیک کوچیک هزینه کنه، همون نریم خونه‌ش بهتره 

شما نظرت متفاوته ؟  اوکی

چ ربطی ب شغل من داره!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مشکل اینه ک شما مشکلات خودت با رفتارهای نادرشوهرت و با چیزی‌ک ب اشتباه و ب اسم رسم ب بچه یاد دادی قا ...

اره تو اگه جای من بودی بچه دومتو دنیا میاوردی یگی از فامیلای شوهرت نمیومدن دیدن خودت و بچت میفهمیدی تبعیض جیه ارزو میکنم ب روز من بیوفتی من بحث ۲۰ تومن پولو ندارم هفته پیش ۲۰۰ هزار دادم ب فقیر

اسی به بچت پول نمیدی بعد میگی مادربزرگش باید بده

اون به دنیا آورده یاتو؟

بهترین ست خودت به بچت پول بدی؟مادرشی ناسلامتی اگه میدادی دست به دامن مادربزرگ نبود

اون هربار که میبینه بچه ی بار میگه دوبارمیکه نه هربار

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد می ...

مشخصه نبودم من نسبت به همین تیکه ای که گفتین اظهار نظر می‌کنم 

خوب شما جایی که احترامت نگه نمیدارن نرو چرا میری

اینکه همسرتون برای والدینش کار میکنه موضوع فرزندیه بین خودشون هست با این چیزی که از مادربزرگ گفتین طفلک تو بچگی شوهرتون همین بوده و الان همسرتون نسبت به مادرش یه مقدار مهرطلبه برای تایید گرفتن دوندگی میکنه 

شما که اینجوری نیستی نرو اگر همسرت فشار میاره که بری و خودت تشخیص میدی بری بهتره پس دخترت نبر بزارش خانه بازی خونه مادرت یا هر جا که میمونه تنها برو بگو سرگرم بازی نیومد 

اگر نمیتونی بزاریش جایی باهاش منطقی صحبت کن با خودت ببر ده دقیقه بشین بیا بیرون وعده غذایی هم نمون 

شما اول خودت به خودت احترام بزار بعد کم کم روی اطرافیان هم تاثیر میزاره  

اینکه در یک مورد نظرم با شما متفاوت باشه دلیل میشه بگی :شما مطمعنی تراپیستی ؟؟!!جالبه برامتو این سای ...

ممنونم خداخیرت بده من بحثم پول نیس چ پولهایی ک برای من الکی خرج میشه جتی همین مادرشوهرم میگه تو چقد چشات بزرگه وقتی چیزی درس میکنی خیلی برامون میاری دس دلیازی

شوهرم سفره بهش پیلم دادم قبلا هم دیده وای ب روی خودش نمیاره شاید ناراجت شه اما چون مادرشه چیزی نمیگه

۱. اشتباه کردی بدون شوهرت رفتی

۲. اشتباه کردی به بچه ۵ ساله اینو یاد دادی (قبل رفتن گفتنش اشتباه بوده .... قبول کن دیگه)

۳. جریان سوپرمارکت رو باید خیلی عادی تعریف میکردی برای شوهرت

۴. وقتی مادرشوهرت رو شناختی ، دیگه با روح و روان و عزت نفس بچه ات بازی نکن .....

۵. کامنت های اینجا هرچند تلخ ولی درست بودن ، بعدا سر فرصت که آرومتر شدی، بخونشون ... یادت باشه تو اون خانم رو نمیتونی تغییر بدی پس فقط میتونی از دخترت محافظت کنی ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید ولی بچه ات رو گدا گشنه بار آوردی و بی اعتماد به نفس

من به خاطر خودت میگم بچه ات اینجوری بیچاره میشه هر چقدرم هم پولدار بشه چشمش گشنه می مونه 

جاری من نزدیک ۴۰ سالشه وضعشون خوبه بعد تو مراسم من موقع رقص چسبیده بود به همسرم شاباش های همسرم رو ازش می گرفت شادباشی که بقیه می دادن مگه اون چقدر میشه ولی چشمش گشنه است دیگه

ببخشید ولی بچه ات رو گدا گشنه بار آوردی و بی اعتماد به نفس

تورو قران بچه کوچیکو این الفاظ رو بهش نچسبون 

خداوکیلی چجوری دلت میاد به یه مادر بگی بچت گداگشنست 

یکم فکر کنید قبل تایپ کردن 

وای منم هنگم اصلا من دختر خواهرم دو سالشه وقتی میاد یه جوری تو هایپر داد میزنن مامان جوووووون بستن ...

چی بگم

بنظرمن خودشون خسیسن

خسیسی رو تایید میکنن 😀

اگ نه منم عاشق اینم خاهرزادمو ببرم خرید  براش خوراکی بخرم

بچه هربار نهایتا ۱۰۰ هزار تومن خرید میکنه  و من با ۲۰۰ سیصد درماه  کارتن خواب نمیشم!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بهش گفتم نگو پول میخام قبل رفتنش ولی ازبس بهش بی محبته با ذوق اینکه بیا بریم مامان بزرگ پول میده بست ...

بچه تو  جوری بار میاری که همیشه چشمش به دست بقیه باشه که بهش چیزی بدن 

بچه ی من خونه پدربزرگش میره  گاهی پدربزرگش صد تومن میده گاهی ۵۰ تومن میده یک بار به پدربزرگش گفت پول بده همون جا کشیدم کنار بهش گفتم هیچ وقت  نگو پول بده کار زشتیه هر موقع خودشون پول دادن بگیر و تشکر کن 

بچه ی شما هم حتما  مادربزرگش پول داده که  بچه ت عادت کرده ولی شما هم جوری بچه ت رو بزرگ کن که عزت نفس داشته باشه و خودش رو کوچک نکنه مخصوصا وقتی میبینی گاهی مادربزرگش پول نمیده در ضمن رفتار بچه ی شما جوری هست که ناخودآگاه مادربزرگش ازش فاصله میگیره پس نمیشه گفت بی محبته شاید گاهی  پول نقد نداره 

حالا این همه توضیح دادم ولی احتمالا فیک هستی 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست