مرسی از درکتون همین جن وقت پیش کلی خوراکی سفارش داده بود ببرن خونه جاریم اما مغازه اشتباه اورده بودن ...
ببین من بچه ندارم هنوز ولی از همون اول عقدم کلا شوهر منو جزو بچه هاش نمیدونست حتی میتونم بگم قبل از وجود منم همینجوری بوده مطمئنم بچه هم داشته باشم همینجوره من مادر بچمم من باید جوری بزرگش کنم تربیتش کنم که مایه افتخار منوشوهرم بشه میدونیم که گله گذاری وناراحتی وخودخوری هییییچ فرقی به حال اونا نداره پس چرا الکی خودمونو اذیت کنیم شماهم بعنوان بزرگتر بچه سعی کن اصلا همچین ناراحتیاییو به بچت منتقل نکنی که حس کوچیکی در برابر اون نوه دیگه داشته باش چون اخرش فقط اسیب به بچه خودته
عزیز من بچتو درست تربیت کن.یعنی چی پول میخواد از بقیه حالا هر کی میخواد باشه.اون که کسی خودش پول یا کادو بده بحثش جدا اینکه با زبون خودت بری پول بخوای بحثش جدا.
مامان بزرگش هم حتما نداشته.الان کی پول نقد داره؟همه چیز تو کارته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا خودشون یه خونه از خانواده شوهر کشیدن بیرون نوبت بچه اسی رسید شد اعتماد بنفس .والا طرف ما جونشون واسه نوه در میره مثله یادم نیست ولی معنیش اینه نوه از بچه عزیزتره .اسی کاملا حق با توعه اما بعصیا جونشون و پولشون
دخترم شما بچه به بهانه ای که وجود نداره چرا میبری اصلا کارت اشتباهه اخه این چه کاریه اول اینجوری رشو ...
اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد میوه اوردن و اجیل همین بچه جاریم مدام برای مادرشوم عزیزه هرچیزی توذهنشا یراش میفرشته بعد شوهرمن عین خر برای مادرشوهرم کار میکنه اما این بچش ارزش ۲۰ تومن نداره ک بجه خوشحال شه
هزینه ای که دلی باشه بله.... ولی اینکه شما بگی رسم داریم و به بچهیاد بدی از بقیه پول بخواد فرق داره ...
این چیزی ک شما میگی معلومه ک خیلی زشته!!!!
قلک بخری بدی دست بچهت بگی پرش کن معلومه ک زشته!
ولی اینکه ی بچه ۵ساله گاهی در حد پول خوراکی اونم از مامانبزرگش بخاد بنظرمن زشت نیس
بهتره بحث نکنیم. نظراتمون متفاوته.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد می ...
مشکل اینه ک شما مشکلات خودت با رفتارهای نادرشوهرت و با چیزیک ب اشتباه و ب اسم رسم ب بچه یاد دادی قاطی کردی و میخوای با مشکلات خودت اونو کاور کنی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه بعضیا خودشون باعث میشن فرق گذاشته بشه مثلا ما از شب قبل یا هفنه قبل به مادرم میگیم فلان روز میای ...
ن گلم طرف میگه که برا اون نوه مریضیش حواسش هست یا براش خوراکی میفرسته برا بچه این به این سن رسیده چیزی نخریده خیلیام هستن واقعا همچین برخوردایی دارن کلا از اول از اون عروس خوششون نمیاد تا اخرم همینه
اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد می ...
به شوهرت اینا رو گفتی ؟ خودش می بینه تبعیض ها رو ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
این چیزی ک شما میگی معلومه ک خیلی زشته!!!!قلک بخری بدی دست بچهت بگی پرش کن معلومه ک زشته!ولی اینکه ...
کار استارتر هم همینه فقط قلک وجود خارجی نداره... هموناول در جواب من گفت آخه رسم داریم...پسیعنی استارتر ب بچه یاد داده و توقع رو ایجاد کرده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫