2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7398 بازدید | 144 پست
رشته‌م روان نیس شما نگران نباشهمه تراپیست ها ک روانشناس نیستن!خداروشکر من توی کارم بشدت موفقم و همه ...

آره از کامنت هاتون میزان موفقیت تون کاملا مشخصه 😁

برای بالا بردن درکت بهت توصیه کردم .... در هر حال بیکار باشی یا شاغل هم برای خودت هستی ..... 

شما رو با موفقیت به شدت زیادتون تنها میذارم 😁😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واااااااینی چی!!!!مامان بزرگشه ها !!!الان خواهرمن میاد خونمون دخترش ک ۳ سالشه میره بغل بابام میگه ...

اینارو ولشون کن میخوان خودشون را از هفت جهان راحت کنن کسی خدا به داد بچه ها و نوه هاشون برسه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اسی بچه رو پر کرده که بره بگه 30 تومن بده .مامانم میگفت خواهرم به بچه هاش گفته امسال تولد نمیگیر ...

مرررررسی حتی مادربزرگه محبت کلامی نداره پارسال دخترم یکم بس حوصله بود با چشای خودم دیدم دخترمو دعواکرد

ممنونم خداخیرت بده من بحثم پول نیس چ پولهایی ک برای من الکی خرج میشه جتی همین مادرشوهرم میگه تو چقد ...

آره میفهمم

بحث اینه آدم ناراحت میشه ببینه بچه‌ش برای مامانبزرگش در حد ۱۰ بیس تومن ارزش نداره...

مامان بزرگ منم همینطوره

بچه بودم میرفتم خونه‌ش ، میومد ب منی ک ۱۰ دوازده سالم بود میگف بابات پول دستت نداده بدی برم نون بخرم ؟!!!

وض مالی‌شم عالی بود !

خسیسن دیگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مرررررسی حتی مادربزرگه محبت کلامی نداره پارسال دخترم یکم بس حوصله بود با چشای خودم دیدم دخترمو دعواک ...

فقط اونایی که یه ذره تایید ت کردن جواب دادی 😂 حتی کامنت منم فقط اونی که پرسیدم شوهرت میدونه یا نه، رو جواب دادی 😁 بازم میگم بعدا دوباره کامنتا رو با اعصاب آروم بخون ...

امروزم با دخترت خوش بگذرون حسابی و ببرش بازی و ... و فراموش کنین چی شده 

بای 

من رفتم 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چقد خندم میگیره از کامنت ها 🤣🤣🤣🤣اینجا کلا سایت عجیبیه ی جوری حرف میزنین انگار بچه از همسایه پول ...

بچه من از باباي من كه خيلبي راحتيم باهاشون پول بخواد از خجالت ميميرم چه برسه مادرشوهر كار خيلي بديه و اينكه بدعادت ميشه 

آره از کامنت هاتون میزان موفقیت تون کاملا مشخصه 😁برای بالا بردن درکت بهت توصیه کردم .... در هر حال ...

عزیزم من ۸ سال سابقه کار دارم!

خداروشکر توی ۳۱ سالگی خونه مستقل دارم و مجردی زندگی میکنم و از پس خودم برمیام!

شما برو براخودت ی فکری بکن با این افکار عجیبت!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

باشه !ممنون ک تذکر دادین بابابزرگش براش خوراکی بخره، عزت نفسش خراب میشه😅وقتی نظرات مخالفه، بهترین ر ...

من همونم که غلط املایی میگیرم و از نظر منم امثال تو بی فرهنگ ترین و دهاتی ترین کاربرا هستین که با بی سوادی وجهل و تعصب گند زدین به فرهنگ املایی این زبان

کل گزینه های امضات نشان از فقر مغزیته  کله پوک

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

دوستان هرتوهینی بمن کردین برای خودتون بمونه چون شما شرایط زندگی منو نمیبینین تاپیکو قفل میکنم بیشتر از این اعصاب ندارم ی مشت ادمایی ک از درون اعصاب ندارن میان جواب میدن یچیزایی هم یارت میکنن دخترمن ماشاالله هم اعتماد بنفس داره هم اجتماعیه راجب این کارش ک گریه میکرد من دیشب بهش گقتم نداره اصرار نکن اما بچه دلش ب همین خوشه وگرنه دخترمن ی پولیو ک جمه کنه نمیدونه حتی گجا گذاشنتش یادش میره فقط محبترو میخاد ک پزشو یره ک اره مامان جونم بهم پول داده

باید میداد اما عزیزم این از این کار از مادر شوهری الان بلعیده مال ما که فقط می‌کنه  انگار گداس واسه یه قرون ولی ببین تا حالا بچم از هیچکس حتی پدرشم درخواست پول نمیکنه باید بچتو بار بیاری از کسی نخواد 

ولی فامیلای خودم همیشه به پسرم پول میدن اما تا حالا پسرم از کسی درخواست پول نکرده