سال ۹۱ سیصد تومنه پسش نداد میگه ۱۳ ساله داره پیامک تهدید میاد که اگه پرداخت نکنی تو لیست سیاه بانک مرکزی قرار میگیری اینم از رو نرفته میگه پولشو داده شیرخوارگاه ولی به اونا نمیدم
وام گرفته دیگه باید قسطشو بده این چه کار غیر انسانی هس
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اون دانشگاه باید پاسخگو باشه با اون بودجه دو قرونیش
پول داده بهش لطف کردن باید برگردون چه دولت باشع چه دشمن باشه چه دوست باشه چه هر کس دیگه ای
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
تو این مملکت اینقدر پول حیف و میل شده شما حالا زیاد خودتو ناراحت نکن
دزدی کوچیک بزرگ نداره
دوست که شما دزدی میکنه نمیتونه به دزدی بالایی ها بخونه🤦🏻♀️🤦🏻♀️ الکی با حرفهای کلیشه ای گناه از گردن برداشته نمیشه