2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 144 پست
من ادمیم ک حتی اگه نداشته یاشم میخام کمک کنم ب بقیه دل بقیه شاد شه لابد میگن چقد من بذات پولکیم اما ...

می خوام درسته نه میخام 

یک کلام، گدامنشی تو، حداقل بچه رو عزت مند تربیت کن🤦‍♂️

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

مشخصه نبودم من نسبت به همین تیکه ای که گفتین اظهار نظر می‌کنم خوب شما جایی که احترامت نگه نمیدارن نر ...

اره دقیقا همین تصمیمو گرفتم دفعه بعدی ک میرم دخترمو نمیبرم دیشبم طفلک خیلی گفت مم نمیام منو بذار خونه مامانبزرگ ینی مامان خودم و خودت برو اخه میدونه محبتی از مادرشوهرم دریافت نمیکنه منظورم پول نی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم شاید فرهنگها متفاوته🫠

اما من از مادرایی هستم که از گل نازکتر به بچه هام نمیگم

اما اگه بخوان از کسی با گریه پول بگیرن ، خودم حالشون را جا میارم🤨 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اره تو اگه جای من بودی بچه دومتو دنیا میاوردی یگی از فامیلای شوهرت نمیومدن دیدن خودت و بچت میفهمیدی ...

مثل مادربزرگ ها نفرین میکنی؟ حالت بدِ قشنگ من محترمانه نظرم و گفتم 

نفرینتم ب خودت برمیگرده قطعا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببین خونه فرق داره ایشون داره از بچه اش عزت نفس رو میگیره اگر براش یه ماشین بخره خیلی فرق داره تا بچ ...

مگه اسی بچه رو پر کرده که بره بگه 30 تومن بده .مامانم میگفت خواهرم به بچه هاش گفته امسال تولد نمیگیریم بچه ها مخالفت کردن گفته باشه پس به مادرجون میگیم کادو نده گفتن نه ما مگه عید عیدی ندادیم مادرجونم باید کادو بده حالا مامانم خیلی اهل کادو دادن و هوای هممون رو به شکل های مختلف داره .حالا چون خواهرمه میشناسیمش میدونیم چیزی نگفته اگه عروس بود میگفتیم دهن بچه گذاشته عزیزم بچه های نسل جدید خیلی عاقلن احتمالا برا بقیه نوه ها کاری میکنه که دختر اسی این کارو میکنه

اینکه در یک مورد نظرم با شما متفاوت باشه دلیل میشه بگی :شما مطمعنی تراپیستی ؟؟!!جالبه برامتو این سای ...

شما نظرت متفاوت نیست نظرت علمی نیست 

بحث سر موافقت نیست ببین اول من چی گفتم بعد در مورد خط اول حرفم جواب بده 

عزیزم تو امضات نوشتی به اسم کاربریت گیر ندیم ولی جدا اگر شما نمیتونی افراد با روحیات و سبک زندگی های ...

رشته‌م روان نیس شما نگران نباش

همه تراپیست ها ک روانشناس نیستن!

خداروشکر من توی کارم بشدت موفقم و همه چیو بخوبی درک میکنم

بجز چیزای بشدت عجیب غریبی ک توی این سایت میبینم و امیدوارم فقط در حد همین سایت باشه!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چی بگمبنظرمن خودشون خسیسنخسیسی رو تایید میکنن 😀اگ نه منم عاشق اینم خاهرزادمو ببرم خرید براش خوراکی ...

در اکثر مواقع دیدگاه خانواده شوهر با خانواده خودمون به بچه فرق می‌کنه

نمیگم همه ولی در اکثر موارد 

تورو قران بچه کوچیکو این الفاظ رو بهش نچسبون خداوکیلی چجوری دلت میاد به یه مادر بگی بچت گداگشنست یکم ...

خدا خیرشون نده بچه من اینقد ماشاالله تو ناز نعمته ک گاهی رفیقاش غبطه میخورن ک فلانی چقد اسباب بازی داره

تورو قران بچه کوچیکو این الفاظ رو بهش نچسبون خداوکیلی چجوری دلت میاد به یه مادر بگی بچت گداگشنست یکم ...

به آینده اون بچه فکر کن الان وقت داره درست کنه هیچ پدر مادری دلش نمیخواد بچه اش آسیب ببینه ولی گاهی این چیزای کوچیک میره توی ذهنش مادرشوهر ایشون بیاد خودش بره براش چیزی بخره وظیفه داره ولی اینکه بره پول بخواد و اون نده عزت نفسش خراب میشه

شما نظرت متفاوت نیست نظرت علمی نیست بحث سر موافقت نیست ببین اول من چی گفتم بعد در مورد خط اول حرفم ج ...

علمی ؟

نمیدونستم علم در زمینه خوراکی خواستن بچه ۵ ساله از مامانبزرگش  هم کتاب چاپ کرده!

بیخیال عزیز.

مخالف بامنی چ لزومی داره ریپ بزنی!

نظرات شما ۱۰۰ درصد درست ، نظر من ۱۰۰ درصد اشتباه

از این بالاتر ک نیس

خوش باش. براچی بیخودی بحث کنیم

ربپ نزن لطفا.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!