2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

7398 بازدید | 144 پست

حالا من عروس رو دوس نداری ازمن متنفری نوه ات طفلک چکارت کرده دخترم ن اینکه بگین لوسه ن بخاطر یچیزایی عروسک اسباب بازی چیزی گاهی براش نمیخرم یوقتایی میریم خونه مادرشوهر میگه مامان حون پول بهم بده مامان جونشم در حد ۳۰ تومن بهش میده حالا جند باره میریم دخترم میگه اون نمیده دیشب دخترم گریه میکرد تهشم نداد چقد اخه دلش سنگه پولدارم هس میتونه ی ۲۰ تومنی ک بده ب بجه فقط برای ذوق بچه بچم از دیشب دلتنگه

اینو اضافه کنم دخترمن ۵ سالشه تواین ۵ سال یبار نشد یچی بقرشه بعنوان خوراکی برای دخترم من گداگشنه نیستم ولی کلا خیلی یجوریه! درصورتی ک برای بچهای جارسم وقتی مریض میشن موز خوراکی میفرست۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنا براش نمیخری مادربزرگش باید بخره 

شما به دنیا اوردی یا ایشون 

شما عروس پر توقعی هستی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خودت از کیفت قائمکی پول میدادی ب مادرجون که بده به بچه... این چه کاریه یاد بچه دادی که از بقیه پول بخواد؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودت از کیفت قائمکی پول میدادی ب مادرجون که بده به بچه... این چه کاریه یاد بچه دادی که از بقیه پول ب ...

من یادش ندادم تو شهرما رسم اینجوریه خودم بچه بودم کبی پول از پدزبزرگم جمع کزده بودم

اوخی بچه ها دلشون کوچیکه 

من که دلم نمیاد دلشون بشکنم 

به جای اینکا خودش گاهی برای بچش کادو بخره چرا اینجوری میکنه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

😳😳😳به بچه هاتون یاد بدین از کسی جز پدر و مادر درخواست پول نکنن

وااااااا

ینی چی!!!!

مامان بزرگشه ها !!!

الان خواهرمن میاد خونمون  دخترش ک ۳ سالشه میره بغل بابام  میگه بابابزرگی  دَنت میخام  بستنی میخام   بابام سریع میبره‌ش مغازه

اینحرفا چیه میزنین آخه

مادرشوهر استارتر خسیسه  اگ نه پدربزرگ مادربزرگ غریبه ان مگه!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من یادش ندادم تو شهرما رسم اینجوریه خودم بچه بودم کبی پول از پدزبزرگم جمع کزده بودم

رسم؟! بچه ۵ساله رسم میدونه؟ شما یاد دادی دیگه.....

اگرهم رسمِ کاملا اشتباهه، نباید رسم اشتباه و یادش میدادی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

زمانه عوض شده 

یاد بگیره پول بگیره در اینده ازش بابت پول سواستفاده میشه 

اینو در نظر بگیر

مامان دو قلو ها ❤