2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7398 بازدید | 144 پست
بابا چه اشکال داره به نوش پول بده الان من و مامانمم کلی برا بچه خواهرم خرید می‌کنیم یادمه بچه بودیم ...

آره حرف شما درسته. ولی فکر کن اینهمه راهو میرفتی بابابزرگت بهت پول نمیداد. اونوقت میشد بدترین خاطره . ما حرفمون اینه حالا که پول نمیده اعتماد بنفس بچه رو درنظر بگیره

چقد خندم میگیره از کامنت ها 🤣🤣🤣🤣اینجا کلا سایت عجیبیه ی جوری حرف میزنین انگار بچه از همسایه پول ...

بچم میره با ذوق وقتی مامانبزرگشو میبینه دست بوشیشو میکنه تصور کنین ی بچه ۵ سال دست مامانبزرگشو بگیره بعنوان احترام بوسش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با از اول نباید میداد،یا حالا که بچه رو بد عادت کرده دیگه باید یه ده تومنی میداد

سلام‌ عزیزم

چقدر خوب شد که دیدمت

اون شب خیلی نگران پدر و‌ مادرم بودم و‌ تو خیلی بهم کمک‌کردی

امیدوارم‌خدا عزیزانت رو‌برات نگه داره و‌همیشه خیر و‌خوشی ببینی❤️💝💞

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من گاهی خودشون به بچم پول میدن. یادش دادم قبول نکنه. الان چهارسالشه گاهی میخوات بهش پول بدن میگن من ...

ببین . اگه خودشون بدن . بازم ایرادی نداره . ولی دیگه اینکه بچه انقد پرو باشه از بقیه بگه پول واقعا زشته ‌ . الان میپرن بهم که بچه ۵ ساله پرویی چی میفهمه !!! نمیفهمن همین کار پرویی هس دیگه . شاخ و دم ک نداره

ببین . اگه خودشون بدن . بازم ایرادی نداره . ولی دیگه اینکه بچه انقد پرو باشه از بقیه بگه پول واقعا ز ...

بچه 5 ساله اتفاقا خوب هم میدونه پررویی چیه

مگه پررویی شاخ و دم داره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

چقد خندم میگیره از کامنت ها 🤣🤣🤣🤣اینجا کلا سایت عجیبیه ی جوری حرف میزنین انگار بچه از همسایه پول ...

شما خودت بچه داری؟ از نظر تربیتی اینکار اشتباهه که شما به بچه یاد بدی که از بقیه پول‌بخواد...

همه‌ بچه ها‌ ممکنه خوراکی ببینن بخوان ولی اینکه این توقع رو ایجاد کنی ک بچه هربار پول‌ بخواد چون پدربزرگ و مادربزرگ و.... هستن اشتباهه و این رفتار نهادینه میشه واسش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مادربزرگ و پدربزرگه کارت بانکی و پول که نیست برای خواسته های نوه...بله درسته این رفتاری که شما میگید ...

مثلا هفته ای یکبار برن خونه‌ش

بعد ۲۰ هزارتومن بده در حد یه دونه کیک ، اسمش میگه کارت بانکی و سواستفاده ؟!!!!

هرچی بیشتر کامنتای این تاپیک رو میخونم بیشتر تعجب میکنم!!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم چه عادتی به بچه بده تو بگو مادربزرگتیلیاردر

زشت نیست بچه هی بره بگه پول بده

من که روز مرگمه بچم بره به مادرم یا مادرشوهرم بگه پول بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

از غریبه نخواسته ولی هر چیزی یک حد و مرزی داره. پول گرفتن زیادی بی ادبیه حالا از هر کسی میخواد باشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچم میره با ذوق وقتی مامانبزرگشو میبینه دست بوشیشو میکنه تصور کنین ی بچه ۵ سال دست مامانبزرگشو بگیره ...

کاش خودت میدادی بچه اینقدر گریه نمی‌کرد 

میبینی که نمیدن پس توقع نکن به بچت هم بگو خودم میدم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
والا هیت میگیرم ولی این مادرشوهر من بعنوان ی مادربزرگ از روزی ک دخترم ب دنیا اومده تاالان ک ۶ سالشه ...

این خیلی عجیبه

من خودم هنوز از این که ۵ ساله عروسشونم ولی برام هدیه ی درست حسابی نگرفت ناراحت می‌شم گاهی

حتی سر عقد یه تیکه طلای کوچیک بهم ندادن

دو سه سال اول حالم واقعا بد بود

الان برام سرسوزنی مهم نیس و دیگه اصلا توقع ندارم 

دخترم چند وقت دیگه به دنیا میاد و خودم سعی می کنم اونقدر حواسم باشه و بهش یاد می دم از کسی پول نخواد

اگه خودشون بخوان هدیه یا پول بدن اوکیه ولی متوقع بار آوردن بچه می‌شه آسیب بزرگی واسه خودش

در واقع ظلم به بچه هست

خوب عزیزم چه عادت بدی داری میدی به بچه پوا بگیره از مادرشوهرم تو بگو 5 تومن خیلی زشت این کار اسی

والا میگم بچم ۶ سالشه یبار نشد بگه این خوراکی ببر خونه بده ب نوه ام اینقد ک سنگدله حالا اونم بااین همه کاری ک شوهرم براش میکنه اونوثت یچه جاریم تا مریض میشه خانم براش خوراگی میفرشته