2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 144 پست
والا هیت میگیرم ولی این مادرشوهر من بعنوان ی مادربزرگ از روزی ک دخترم ب دنیا اومده تاالان ک ۶ سالشه ...

یعنی میریر مهمونی شامو نهار و میوه و چایی نمیده؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خانم به بچه ات یاد بده وقتی یه بار دوبار رفته گفته و اون مادربزرگ یا هر کسی پول نداده و سختش بوده به هرررر دلیلی دیگه نره بهش بگه

شما خودت به دخترت پول بده بگو از مادربزرگ نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه عادتی به بچه بده تو بگو مادربزرگتیلیاردرزشت نیست بچه هی بره بگه پول بدهمن که روز مرگمه بچم ...

دقیقااا منم حس خیلی بد میگیرم دخترم این کارو کنه

خداروشکر عزت نفس بالایی داریم هم خودم هم بچه هام

بچم میره با ذوق وقتی مامانبزرگشو میبینه دست بوشیشو میکنه تصور کنین ی بچه ۵ سال دست مامانبزرگشو بگیره ...

چی بگم عزیزم

من با کل کامنت ها مخالفم اکثرا توسایت نظرات عجیب غریب میدن

ی جور حرف میزنن انگار اعضای خانواده ، مث همسایه ها غریبه حساب میشن!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آره حرف شما درسته. ولی فکر کن اینهمه راهو میرفتی بابابزرگت بهت پول نمیداد. اونوقت میشد بدترین خاطره ...

من چون روی خوش ازش میدیدم میرفتم 

مطمئن باش اگر نمی‌دیدم مثل داییم نمی‌رفتم سمتش 

اصلا بابا بزرگم ذوق میکرد مارو میدید سر کار

دل تا دل داریم خواهر

الان همه چیز حساب کتابی شده 

مثلا هفته ای یکبار برن خونه‌شبعد ۲۰ هزارتومن بده در حد یه دونه کیک ، اسمش میگه کارت بانکی و سواستفاد ...

والا ما بعد دوهفته رقتیم هربار ک میرمم دست خالی نمیرم یچیزی درست میکنم میبرم

یا میگن بچه پسر برا ماست صاحب میشن و مادرو غریبه میدونن

آفرین دقیقا

بعد حاضر نیس برا همین بچه ک مال خودشه  ۲ قرون خرج کنه!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچم میره با ذوق وقتی مامانبزرگشو میبینه دست بوشیشو میکنه تصور کنین ی بچه ۵ سال دست مامانبزرگشو بگیره ...

همش کار خاصی نیس ! البته شاید تو خونه شما عجیب باشه . بچه های خونواده ما .. از کوچیک تا بزرگ . دست مامانمو میبوسن ینی مامان بزرگشون . در ضمن اینا ربطی به تقاضای پول نداره . سعی کن هنوز زوده تغییرش بدی اینجوری نچسبه بکسی برا پول ! خودت پکل بده بهش قلک درست کن پولتم جمع میشه . یا گاهی چیزی بخر . در غیر اینصورت اون بزرگم بشه همینه

من چون روی خوش ازش میدیدم میرفتم مطمئن باش اگر نمی‌دیدم مثل داییم نمی‌رفتم سمتش اصلا بابا بزرگم ذوق ...

دقیقا من فک میکنم این مادرشوهرم ن منو دوست داره ن جتی بچه پسرشو 

آخی من هنوز با 32 سال سن و یه بچه هروقت میرم خونه ننم بهم پول میده😅

وقتی اخلاق اینطوری داره،به دخترت یه جوری با زبون بچه گانه یه هرجوری که متوجه بشه بفهمون که ازش چیزی نخواد

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

والا هیت میگیرم ولی این مادرشوهر من بعنوان ی مادربزرگ از روزی ک دخترم ب دنیا اومده تاالان ک ۶ سالشه ...

رفتار شما عجیب تره 

این عادت رو از سرش بنداز

بچه هر چی میخاد خودت بخر 

یاد میگیره بزرگتر شد توقع بیجا از دیگران داشته باسه

منم مادر بزگ های بچه هام هیچی نمیدن توقعی ندارم ناراحت هم نیستم

اینکه رفتار اون مادربزرگ عجیب هست که شکی توش نیست 

ولی رفتار شما هم عجیبه 

اول که مستقیم طلب کردن چیزی به نظر من در هر سنی نادرسته حالا شما عیب نمی دونین دوم شما که مادربزرگ میشناسین که حالا بهر دلیلی نمیده چرا اجازه میدی دخترت اینقدر عزت نفس خودش بابت این موضوع بیاره پایین همون‌بار اول نداد بار دومی نباید در کار باشه 

روی عزت نفس دخترت کار کن بعدها میره تو جامعه دچار مشکل میشی  

چی بگم عزیزممن با کل کامنت ها مخالفم اکثرا توسایت نظرات عجیب غریب میدنی جور حرف میزنن انگار اعضای خا ...

دقیقا 

بخدا خیلی از افکار دو دو تا چارتایی شده

تفرقه افکنی شده 

همه شدن غریبه 

کارای نادرست و غلط شده درست و حق

نمیدونم چه دوره ای شده 

فقط خدا کنه تو مجازی فقط باشه این حرفا و به چشم نبینیم جایی