2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7398 بازدید | 144 پست
مرسی از درکتون همین جن وقت پیش کلی خوراکی سفارش داده بود ببرن خونه جاریم اما مغازه اشتباه اورده بودن ...

ببین من بچه ندارم هنوز ولی از همون اول عقدم کلا شوهر منو جزو بچه هاش نمیدونست حتی میتونم بگم قبل از وجود منم همینجوری بوده مطمئنم بچه هم داشته باشم همینجوره من مادر بچمم من باید جوری بزرگش کنم تربیتش کنم که مایه افتخار منوشوهرم بشه میدونیم که گله گذاری وناراحتی وخودخوری هییییچ فرقی به حال اونا نداره پس چرا الکی خودمونو اذیت کنیم شماهم بعنوان بزرگتر بچه سعی کن اصلا همچین ناراحتیاییو به بچت منتقل نکنی که حس کوچیکی در برابر اون نوه دیگه داشته باش چون اخرش فقط اسیب به بچه خودته

عزیز من بچتو درست تربیت کن.یعنی چی پول میخواد از بقیه حالا هر کی میخواد باشه.اون که کسی خودش پول یا کادو بده بحثش جدا اینکه با زبون خودت  بری پول بخوای بحثش جدا.

مامان بزرگش هم حتما نداشته.الان کی پول نقد داره؟همه چیز تو کارته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و بازهم دوستان روشن فکر نمای نی نی سایت 

حالا خودشون یه خونه از خانواده شوهر کشیدن بیرون نوبت بچه اسی رسید شد اعتماد بنفس .والا طرف ما جونشون واسه نوه در میره مثله یادم نیست ولی معنیش اینه نوه از بچه عزیزتره .اسی کاملا حق با توعه اما بعصیا جونشون و پولشون

دخترم شما بچه به بهانه ای که وجود نداره چرا میبری اصلا کارت اشتباهه اخه این چه کاریه اول اینجوری رشو ...

اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد میوه اوردن و اجیل همین بچه جاریم مدام برای مادرشوم عزیزه هرچیزی توذهنشا یراش میفرشته بعد شوهرمن عین خر برای مادرشوهرم کار میکنه اما این بچش ارزش ۲۰ تومن نداره ک بجه خوشحال شه

بچم میره با ذوق وقتی مامانبزرگشو میبینه دست بوشیشو میکنه تصور کنین ی بچه ۵ سال دست مامانبزرگشو بگیره ...

وای خدا این چه رفتاریه اخه

اینو کی بهش یاد داده؟

نکنه به خاطر پول این کارو میکنه؟

این همون بحث عزت نفسس که گفتم

واییی باورم نمیشه اخه جرا باید دست کسیو بوس کنی، اصلا این کار تو اسلامم منع شد، دست بوسی فقط و فقط پدر و مادر

و بازهم دوستان روشن فکر نمای نی نی سایت حالا خودشون یه خونه از خانواده شوهر کشیدن بیرون نوبت بچه اسی ...

من ادمیم ک حتی اگه نداشته یاشم میخام کمک کنم ب بقیه دل بقیه شاد شه لابد میگن چقد من بذات پولکیم اما من بحث دل بچمو میگم

و بازهم دوستان روشن فکر نمای نی نی سایت حالا خودشون یه خونه از خانواده شوهر کشیدن بیرون نوبت بچه اسی ...

ببین خونه فرق داره ایشون داره از بچه اش عزت نفس رو میگیره اگر براش یه ماشین بخره خیلی فرق داره تا بچه بره گدایی

هزینه ای که دلی باشه بله.... ولی اینکه شما بگی رسم داریم و به بچه‌یاد بدی از بقیه پول بخواد فرق داره ...

این چیزی ک شما میگی معلومه ک خیلی زشته!!!!

قلک بخری بدی دست بچه‌ت بگی پرش کن معلومه ک زشته!

ولی اینکه ی بچه ۵ساله گاهی در حد پول خوراکی اونم از مامانبزرگش بخاد بنظرمن زشت نیس

بهتره بحث نکنیم. نظراتمون متفاوته.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای خدا این چه رفتاریه اخهاینو کی بهش یاد داده؟نکنه به خاطر پول این کارو میکنه؟این همون بحث عزت نفسس ...

دخترمن از این اداها زیاد در میاره کسیو ک دوس،داشته باشه من بهش نگفتم 

اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد می ...

مشکل اینه ک شما مشکلات خودت با رفتارهای نادرشوهرت و با چیزی‌ک ب اشتباه و ب اسم رسم ب بچه یاد دادی قاطی کردی و میخوای با مشکلات خودت اونو کاور کنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه بعضیا خودشون باعث میشن فرق گذاشته بشه مثلا ما از شب قبل یا هفنه قبل به مادرم میگیم فلان روز میای ...

ن گلم طرف میگه که برا اون نوه مریضیش حواسش هست یا براش خوراکی میفرسته برا بچه این به این سن رسیده چیزی نخریده خیلیام هستن واقعا همچین برخوردایی دارن کلا از اول از اون عروس خوششون نمیاد تا اخرم همینه 

اره من عجیبم شما تو زندگی من نبودی ببینی دیشب رفتم برای من فقط چایی اوردن همین ک جاریم تشریف اورد می ...

به شوهرت اینا رو گفتی ؟ خودش می بینه تبعیض ها رو ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید ولی بچه ات رو گدا گشنه بار آوردی و بی اعتماد به نفس

ببخشید ولی گداگشنه خودتی بچه من توناز نعمته شکرخدا  فقط،محبن میخاد اون پولو هم میزاره گمش میکنه فقط، محبترو میخلد ک بکه مامان جون امشب بهم پول داد

این چیزی ک شما میگی معلومه ک خیلی زشته!!!!قلک بخری بدی دست بچه‌ت بگی پرش کن معلومه ک زشته!ولی اینکه ...

کار استارتر هم همینه فقط قلک وجود خارجی نداره... همون‌اول در جواب من گفت آخه رسم داریم...پس‌یعنی استارتر ب بچه یاد داده و توقع رو ایجاد کرده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫