خیلی جالبه بعضیا کلا با واژه عزت نفس هیچ اشنایی ندارن و گریه بچه وعادت کردن به درخواست پول اونم با گریه و زاری رو بد نمیدونن🤦♀️ استارتر تا بچه ت کوچیکه ، این رفتارش روعوض کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بچه ندارمولی ۲ تا خواهرزاده هام تو خونه ما بزرگ شدن و مامان بابام براشون کلی هزینه میکنناز نظر من ...
هزینه ای که دلی باشه بله.... ولی اینکه شما بگی رسم داریم و به بچهیاد بدی از بقیه پول بخواد فرق داره این تربیت اشتباهه
ببین جاری من یه قلک برای بچش خریده یاد داده برو ب عمو بگو قلک من پولبنداز ... درسته کسی با ۱۰ تومان ۲۰ تومان گدا نمیشه ولی اصلا قشنگ نیست
تربیت بچه مهمه....
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه بچه ندارمولی ۲ تا خواهرزاده هام تو خونه ما بزرگ شدن و مامان بابام براشون کلی هزینه میکنناز نظر من ...
شما مطمئنی تراپیستی؟؟؟
ما در مورد خواهرزاده های شما صحبت نمیکنیم ولی از نظر اجتماعی و قواعد روانشناسی کودک فرزند باید خواسته هاش از والدینش طلب کنه نه دیگری و گریه کردن بابت پافشاری باعث کاهش عزت نفس و عدم اعتماد به نفس میشه
اینکه والدین شما خواهرزاده هاتون غرق محبت کردن بسیار عالیه ما داریم در مورد مادربزرگ هایی که داوطلبانه اینکار نمیکنن صحبت میکنیم
دقیقا بخدا خیلی از افکار دو دو تا چارتایی شدهتفرقه افکنی شده همه شدن غریبه کارای نادرست و غلط شده در ...
دقیقا همینطوره
شما جرات داری برو تاپیک بزن بگو مثلا داداش ۲۰ سالم داره با یه خانم ۴۰ ساله با چن تا بچه ازدواج میکنه!!!!
میبینی ک حجم توهین ها و بتوچه بمنچه هاشون شروع میشه!
کلا این سایت بنظرم عجیب ترین جای دنیاست😅
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
توقعو خودشون ایجاد کردن عزیزم اونم با فرق گذاشتن بین عروسا ونوه ها خدایی خودمونم تجربه کردیم دیگه می ...
اخه بعضیا خودشون باعث میشن فرق گذاشته بشه مثلا ما از شب قبل یا هفنه قبل به مادرم میگیم فلان روز میایم خونتون مادرمم غذا مبزاره حالا نه انچنانی میوه شیرینی اماده میکنه ولی یکی از دامادها مثلا نه شب یه دفعه پا میشه میاد میگه اومدم سر بزنم خوب نه شب دیگه چه جوری سام اماده کنیم یا شاید طرف تو خونش میوه نداشت یا یه نمیرو یا املت داشت .با مجبوره هزینه کنه از بیرون غذا بگیره اخه درست نیست تو این شرایط
بعد میرن میگن به ما احترام نزاشتن املت دادن یا یه چایی دادن خوب خبر بده طرف اماده باشه
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
وا....بچه از مامان بزرگش پول بخاد روز مرگته ؟!!!!مثلا تو خونه مامانبزرگشه بگه مامانی پول بده بر ...
عزیزم تو امضات نوشتی به اسم کاربریت گیر ندیم
ولی جدا اگر شما نمیتونی افراد با روحیات و سبک زندگی های متفاوت رو درک کنی در این حدی که نوشتی ..... پس اصلا برای رشته روانشناسی مناسب نبودی
رمان خوندن (رمان درست و حسابی) بهت کمک میکنه بهتر بتونی درک کنی
موفق باشید
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بهش گفتم نگو پول میخام قبل رفتنش ولی ازبس بهش بی محبته با ذوق اینکه بیا بریم مامان بزرگ پول میده بست ...
دخترم شما بچه به بهانه ای که وجود نداره چرا میبری
اصلا کارت اشتباهه
اخه این چه کاریه
اول اینجوری رشوه دادن به بچه درست نیست دوم اگر میخوای هم اینکار کنی از خودت مایه بزار که بیا من اینکارو میکنم نه اینکه از مادربزرگی که میدونی نمیکنه مایه میزاری
عزیزم شما کلا داری احساس حرف میزنی شایدم سنت کم باشه نفهمی دنیا چه خبره
خداشاهده از همون شیرخوارگی بچه رو باید باشخصیت و محکم و با عزت نفس بار اورد، اگر میخوااایییددد بچه غیرضعیف و موفقی بار بیاری، وگرنه که مهم راحتش بذارید
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!