2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاداش هر ماه ۱۴ . ؟؟؟شوخی میکنی پاداش این همه اونم هر ماه نمیدن ج خبر مگه . داداش من همکاره شرکت پا ...

هرماهشو نمیدونم پاداشش اینقدر ه اینطور نیست حقوق نداشته  باشه حقوقش ۱۴ خونه داره ماشین  داره زمین داره زمینه ماله خونه سازی و ویلا سازی یا برا ویلا باغ 

مخالفت می‌کرد بعد رضایت میداد خوب میشد هیچ راهی مشکلی بدون حل نیست چون بودن حالا هر خانواده ای با م ...

دیگه گذشت....

اون بدبختام گرفتار بودن. مادرم همیشه قهر میکرد ما رو ول میکرد میرفت. اون روزم ی بخشی از کتک، خالی کردن عقده هاش سر من بود بابت قهر مادرم..

داداشام از من کوچیکترن. هر کدوم ی جور بدبخت شدن. بخوام بگم خیلی طولانیه..

مرسی از ابراز همدردیت. ایشالله سر هیچکس نیاد.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دیگه گذشت....اون بدبختام گرفتار بودن. مادرم همیشه قهر میکرد ما رو ول میکرد میرفت. اون روزم ی بخشی از ...

عزیزمی دلم کباب شد بخدا زندگی اینطور خیلی سخته🥺😭💔 اجی اونجا که گفتی  بابات کتکت می‌زد بد بابات چاقو گرفت تهدیدت کرد  گریم بگیره  چی میگفت تو تهدیدا😒😭💔🥺

دیگه گذشت....اون بدبختام گرفتار بودن. مادرم همیشه قهر میکرد ما رو ول میکرد میرفت. اون روزم ی بخشی از ...

اگه دوست میشدی به قصد ازدواج اینطور نبود که بزنه گردنت هر چقدم تعصبی باشه  ازدواجت از دوستی میشد بعد راه هایم بود برسید فقط مخالفت میکرد اون لحظه بابات فقط مخالفت میکرد؟

عزیزمی دلم کباب شد بخدا زندگی اینطور خیلی سخته🥺😭💔 اجی اونجا که گفتی بابات کتکت می‌زد بد بابات چا ...

چقد تو مهربونی آخه🫠 کاش بودی بغلت میکردم..

میخواست منو بترسونه. میگفت اون کیه، کجا رفتی چیکار کردی.‌ الان میفهمم میترسیده ی کاری کرده باشم رسوایی ب بار بیارم!!! یه کاغذ اچار داد بهم که بنویسم همه رو... منم شروع کردم ب نوشتن ی داستان خیالی! ولی از جزئیاتش یادم نیست. 

یکی دو روز حبس بودم تو اتاق همه بدنم درد میکرد با کمربند منو زد. الان داره تازه یادم میاد... ولی یادم نیست بعدش چی شد و چیکار کردم

واقعا نیاز دارم با ی تراپیست صحبت کنم. این روزا همش عصبی ام. داد میزنم از بس ک داد زدن سرم‌. خیلی چیزا یادم رفته ولی ناخوداگاهم یادش نرفته. جالبه الانم بخاطر دیگران سرزنش میشم ک چرا عصبیو بداخلاقم و میگن خودتو اصلاح کن! ضربه رو زدن بعد میگن مشکل ار خودته، خودتو درمان کن!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اگه دوست میشدی به قصد ازدواج اینطور نبود که بزنه گردنت هر چقدم تعصبی باشه ازدواجت از دوستی میشد بعد ...

سایت ی چیزیش هیت. پیاما رو نشون نمیده هی میپره ی جا دیگه. نمیدونم جواب داد بهت یا نه. من اصلا حق زندگی نداشتم. الانم ۳۴سال از خدا گرفتم ولی هیچ وقت هیچ تصمیمی تو زندگی برا خودم نگرفتم‌. همیشه عروسک دست اینو اون بودم.

چقد تو مهربونی آخه🫠 کاش بودی بغلت میکردم..میخواست منو بترسونه. میگفت اون کیه، کجا رفتی چیکار کردی.‌ ...

🥺عزیزمی خیلی ناراحت شدم بخدا 💔 همش تقصیر رفتارای پدرت هسش خیلی تاثیر میزاره. الان که عصبی بداخلاقی  بخاطر همین خودشو ن ضربه رو میزنن اینطور میگن🥺😒 زندگی سختی داشتی ناراحت شدم چطور تحمل کردی  زندگی سختی داشتی  چطور تحمل کرد ی

سایت ی چیزیش هیت. پیاما رو نشون نمیده هی میپره ی جا دیگه. نمیدونم جواب داد بهت یا نه. من اصلا حق زند ...

اینطور انگار حس زندانی که دیگران تصمیم بگیرن برا زندگیت خیلی حس بدیه درحالی که خیلی بده زندگی خودته خودن باید تصمیم بگیری😭💔😒🥺🖤

اصلا نمیشه برای همه یه نسخه پیچید عزیزم 

شما ببین توقع خودت از زندگی چیه ؟اگر توقعات بالایی داری آره ۲۸ واقعا کمه 

بعد ببین خونه داره ؟وضعیت رهن و اجاره تو شهرتون چطوره ؟پول رهن داره ؟

شوهر من ۱ماهه ازدواج کردیم 

حقوقش ثابت نیست آزاده یک ماه میبینی ۸۰میلیون گیرش میاد ۲.۳ماه نمیره 

یخ ماه می بینی ۴۰.۵۰میلیون گیرش میاد 

البته همیشه سر کار نیست میشه گفت به طور میانگین حقوقش ماهی ۳۰تومن هست اینم بگم ۳۰روز کامل سر کار نیست نهایت ۲۰روز

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

مرد باید جنم کار کردن داشته باشه

اینکه بتونه برا زن و بچه ش دست به هر کار معقولی بزنه مهمه و البته با اون پول زن هم باید بتونه زندگی رو بسازه وگرنه هستن کسانی که با درآمد بالا یه قرون پس انداز ندارن تازه قرضم بالا میارن حالا برعکسشم هست که زن یه حقوق ساده رو انقد خوب مدیریت میکنه یه زندگی خوب میسازه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه