2777
2789
فکر بابات خیلی اشتباهه خودم عربم دختر دار بشم ازاد میزارمش کامل نه محدود بشه عین خودم دیدم دختر عرب ...

اونو ک میدونم. نمیشه ام عوضش کرد. خیلی رو من حساس بود. ی دفترچه خاطرات چیه!؟ یه دفتر نقاشی!؟ پاره کرد و منو زد چرا دارم چرا کشیدم... نابودم کرد

همش ما رو تو محدودیت مسموم نگه داشتن..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

همسرت شغلش چیه ؟

جی پی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خفم گرفت اگرم دو ستی میکردی بقصد ازدواج بابات که نمیاد سرتو بزنه فقط مخالفت می کنه بعد راه هست میرسی ...

متوجه نشدم چی نوشتی

اونو ک میدونم. نمیشه ام عوضش کرد. خیلی رو من حساس بود. ی دفترچه خاطرات چیه!؟ یه دفتر نقاشی!؟ پاره کر ...

دقیقا ادم روحیشم داغون میشه مامانت چیزی بهش نمی‌گفت ؟

متوجه نشدم چی نوشتی

خفم. گرفت از بابات دیدم دخترای عربی که با عشق ازدواج کردن تو اگه دوست میشدی بقصد ازدواج باهات مخالفت میکرد بعد راه هایم بود به عشقت برسی غیر این که نمیشد اگه دوستی میکردی به قصد ازدواج ؟

اها یعنی سید فارس هستی؟

بله

خفم. گرفت از بابات دیدم دخترای عربی که با عشق ازدواج کردن تو اگه دوست میشدی بقصد ازدواج باهات مخالفت ...

نه اصلا مخالف بود ی پشه نر از کنارم رد بشه

عکس خواننده و بازیگر چسبوندم گرفت در حد مرگ کتکم زد..‌ یادم میاد موهامو حلقه کرده بود دور دستش و سرمو میکوبید ب د و دیوار و بعدش کشون کشون میبرد ک در کمدو باز کنم ببینه چی دارم اونجا.. من بهش گفتم بابا من دخترتم! این زخما از روحم پاک نمیشه هیج وقت‌‌‌‌...

اصلا حق زندگی نداد بهم.  موقع ازدواجم انگار خودش بله رو داد!

بچه بودم تو سن بلوغ و هورمون و حس تنهایی و حقارت..‌ نه محبتی دیدم..انقد ک کلاس ۵دبستان قرص خوردم خودمو بکشم. فکر میکردم بچه واقعیشون نیستم‌. سال ها فکرم این بود پدر مادر واقعیم پیدام کنن!!!

چی بگم ک چیا کشیدم..

خودم دوس داشتم تو چشم پسرا خودمو فرو کنم ولی فقط بدنامیش برام موند..

نه اصلا مخالف بود ی پشه نر از کنارم رد بشهعکس خواننده و بازیگر چسبوندم گرفت در حد مرگ کتکم زد..‌ یاد ...

مخالفت می‌کرد بعد رضایت میداد خوب میشد  هیچ راهی مشکلی بدون حل نیست چون بودن حالا هر خانواده ای با موقعیت ها مخالفت میکردن خانواده دختر برا ازدواج از رو عشق بعد اوکب میدادن اجی چی کشیدی 🥺 دلم کباب شد بقران چرا مامانت داداشت چیزی بهش نمیگفتن چطور دلشون میومد انقذ ظلم ببینن😭😢🥺😒

فرقیو بین دختر پسر نیست انقد تفرقه هست باید یکسان باشه بینشون همچی خیلی سحته زندگی متاهیلیت خودت تصمیم گیرنده نباشی خودت اخرش میخای زندگی کنی 

پاداش هر ماه ۱۴ . ؟؟؟شوخی میکنی  پاداش این همه اونم هر ماه نمیدن ج خبر مگه . داداش من همکاره شرکت پاداش ۱۴ نمیدن.  بعد اگ خونه ماشین یا زمین داره ازواج کن اگ نداره کات کن عشق عاشقی بی خیال پول ک نباشه زندگی نمیکنی

اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟