2777
2789
آخه میخوام درس بخونم، نمیزارن. نمیتونم از دست شونم خلاص شم، چون مامانمو اذیت میکنه.

الان فقط باید تمرکز رو روی خودتون بذارید 

چون همین درس خوندن آینده شما هست 

پس حتی شده یک گوشه از خونه که سر و صدا کمتره درس بخونین 

کتابخونه هم میشه برین 

ببین اگه بخوای حواستو پرت این دعوا های مادر و پدرت بذاری، الان وقتش نیست و فقط خودتو نابود میکنی

و افکارتو به هم میریزه و نمیتونی روی درس تمرکز کنی 

دقیقا متوجهم چی میگین من نمیدونم الان چند سالتونه ولی زمانی خوب میشه وضعیتتون که از اونجا دور بشین

مشکل اینه تا الان شاید بیشتر از ۵۰ باره تهدید به مرگ میکنه. مامانم ضعیفه بدنش. کشش اینا رو نداره. ۴ ماهه هر روز گریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته بهش اگه اسم ایم چیزا رو بیاری میزارمت تو قبر. آدم خطر ناکیه، ناشی. رفتارهای عجیب داره.

بسم الله 😐

یه روز دوتایی برید پیش پلیس با پلیس در جریان بزارید 

پدرت همیشه همینطوری بوده ؟

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

الان فقط باید تمرکز رو روی خودتون بذارید چون همین درس خوندن آینده شما هست پس حتی شده یک گوشه از خونه ...

درس آینده نیست عزیزم 

اتفاقا کسایی ک درس نمیخونن والا موفق تراز بقیه هستن 

الان ماهایی ک داریم درس میخونیم چ گلی ب سرمون زدیم ‌

اگه بجای درس خوندن میرفتیم کار میکردیم پول در می‌آوردیم خیلی بهتر بود 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

الان فقط باید تمرکز رو روی خودتون بذارید چون همین درس خوندن آینده شما هست پس حتی شده یک گوشه از خونه ...

چه خوب که هستی، ولی مشکل من الان مامانمه، گفته کاری میکنم دغ کنی، بمیری. مدام میاد اذیتش میکنه، حرفای زشت بهش میزنه. جرعت حرف زدن بهش رو هم نداریم.

بسم الله 😐یه روز دوتایی برید پیش پلیس با پلیس در جریان بزارید پدرت همیشه همینطوری بوده ؟

نه الان اینطوریه، قبلا خیلی کم پیش میومد. پلیس کاری نمیکنه بکنه. بدتر میشه

درس آینده نیست عزیزم اتفاقا کسایی ک درس نمیخونن والا موفق تراز بقیه هستن الان ماهایی ک داریم درس میخ ...

من متوجهم شما چی میگین 

اما وقتی الان شرایطش اینه و پدرشون اینطور مشکل دارن 

راهشون فعلا درسه

وگرنه بله برای شرایط های دیگه همه چیز درس نبست و فقط یکی از راه ها هست

و خیلی راه های دیگه وجود دارن

درس آینده نیست عزیزم اتفاقا کسایی ک درس نمیخونن والا موفق تراز بقیه هستن الان ماهایی ک داریم درس میخ ...

الان گیر کردم، داره گریه میکنه. چی بگم. روانی م کردن

من متوجهم شما چی میگین اما وقتی الان شرایطش اینه و پدرشون اینطور مشکل دارن راهشون فعلا درسهوگرنه بله ...

آزمون قلمچی و کتاب و جزوه و همه چی دارم. آرامش ندارم

الان مامانتون با خودتون برین اتاقی جایی که پدرتون نباشهبغلش کنین بگین درست میشه

بهش میگم، مامانم خیلی وقته اذیته، مریضی داره نمیبره ش دکتر. زندانی ش کرده

بهش میگم، مامانم خیلی وقته اذیته، مریضی داره نمیبره ش دکتر. زندانی ش کرده

عزیزم تو داری جدی میگی ؟ یا شوخی میکنی؟

فامیلی دارید؟خاله دایی مامان بزرگ و ... ؟؟

ب اینا بگید به کاری کنن 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم