2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی خودکشی کنه، میره جهنم؟ با دردش مشکلی ندارم. فقط میخوام نظر تونو بدونم. طبق اعتقادات امکان داره ن ...

بهشت و جهنمو ولش کن 

بخاطرت مادرت اینکارو نکن

تو فقط خودتو نمیکشی مادرت پدرتم با خودت میکشی 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

چرا؟؟؟ نکن من کردم نمیگم پشیمونم اما هیچ چیز خاصیم نشد

مامان بابام دعوا کردن، جدیی خسته شدم از دست بابام، تهدید به مرگ کرده. میخواست با مشت بزنه تو صورتم سرم داد زد، همه مونو اذیت میکنه.

بهشت و جهنمو ولش کن بخاطرت مادرت اینکارو نکنتو فقط خودتو نمیکشی مادرت پدرتم با خودت میکشی

پدر مو دوس ندارم، هر چی از دهنش در اومده گفته. دیگه چیزی ندارم واسه از دست دادن، شاید مامانمم راضی کردم.

کاری نکنی ها!!

ببین من میفهمم حسی که دارین. و خب مطمئنن کسی که به اینجا میرسه فکر میکنه به آخر خط رسیده.

لطفا نکنین.

همه چی میگذره و حتی حال الانمون. پس این حسی که الان دارین و این حالتون هم میگذره

من نمیدونم مشکلتون چی هست اما دوباره ببین حتما همیشه یک راهی هست.