2777
2789

یادم نمیادبذارفک کنم😩😩

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

همين ديشب شوهرم گفت در خونه روقفل كن يه پام گذاشتم زمين يه پاروهوا به جاي اين كه عين ادم درو ازبيرون خونه قفل كنم از تو خونه با سختي داشتم مپيچوندم شوهرم از خنده تركيده بود 😂😂😂😂

كمي معجزه لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرم رفتیم مادرشوهرمو برسونیم خونه ش، بعد جلو در داشتیم خداحافظی میکردیم . اون وایساده بود من برم، من وایساده بودم اون بره. بعد همینجوری با لبخند داشتیم همو نگاه میکردیم. بعد من یکاره گفتم نمیدونم باید چیکار کنم!!!! بعد اونم خندید گفت خداحافظ رفت. اننننننقد خجالت کشیدم 

مادر هستم و 

شب عروسیمونم همسرم خواست ماشینو ببره پارکینگ همه جا تاریک بود گفت برقارو روشن کن منم رفتم جلو محکم خوردم به دیوار نصف آرایشم رو دیوار موند شبیه خنگولا شده بودم دماغم اینقد درد میکرد همسرم اومد گفت شیلان چرا دیوارو ماچ کردی منم فک کردم میگه چرا دیوارو رنگ کردی...گفتم خوب دستم خودم نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط نگام میکرد نصفه شب از خجالت گریه میکردم :|

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

من بدبخت دیشب میخواستم از مامانم بپرسم چی شد دافنه و امید صمیمی شدن مامانم داشت میگفت با هم رفتن ویلا و...  تو ذهنم گفتم برد ویلا چی کارش کنه و از بهت حاضرین و دهن باز مادرم فهمیدم بلند بلند فک کردم😑  شوهرم دیگه اشکاش اومده بود انقد خندید منم اشکم در اومد از بار این سخن گرانبارم😢

یه بار شب خونه نبودیم وقتی برگشتیم دیدیم دزد اومده خونه بابام البته بچه بودم بابام اینا رفتن ک ببینن چی بردن من تو کوچه وایسادده بودم ک دیدم پسر همسایمون با موتور رد شد رفتم تو خونه گفتم دزد رو پیدا کردم همه هاج و واج منو نگاه میکردن گفتم بیاین بیرون بردمشون خونه همسایه حالا هرچی پسره قسم میخورد ک بابا من دزد نیستم مگه ولکن بودم من اصلا نمیدونم چرا به این بیچاره گیر داده بودم وای الان میبیینمش از خجالت میخوام اب شم برم تو زمین

کار خوبه خدا درست کنه
شب عروسیمونم همسرم خواست ماشینو ببره پارکینگ همه جا تاریک بود گفت برقارو روشن کن منم رفتم جلو محکم خ ...

وایییی انقدخندیدم اشکم دراومده 

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز