2777
2789
جدی باور میکنی اینا رو ؟ نمیگم نیست ولی این موجود داد میزنه فیکم من با دوتا بچه هفته ای یبار بزور سر ...

منم فرصت نمیکنم بیام یا فرصت سالی یبار تاپیک زدنم‌ندارم 

زندگیا فرق میکنه ممکنه صرفا فقط دنیا میاره مس قدیمیا میگه خودشون همدیگرو بزرگ میکنن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

مامان من ۴۰سالگی سومیوآورد😁

الان سن ازدواج بالارفته وخیلیاحتی ۴۰سالگی ازدواج میکنن پس بچه دارشدن تواین سن اصلاعیب نیست 

ریسک بالاهم برای قدیمابوده که دکتردرست وحسابی نبوده ومثل الان سونوگرافی های مختلف وآزمایش های مختلف نبوده 

آدم اگه حوصله پولشوداشته باشه خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اینهمه دختر مجرد دهه شصتی ک ازدواج نکردن یعنی ازدواج کنن از داشتن بچه باید محروم شن چ‌حرفایی میزنین خداییش ۴۰سال دیگه سنی نیست ادم بچه نیاره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خیلی جالبه!

ما اگه بخواهیم تو ۴۰ سالگی بچه سوم و چهارم بیاریم عیبه و خطر داره و مامان بزرگشیم و پیریم و ...

ولی کسی که تو چهل سالگی ازدواج میکنه خیلی باکلاس بوده و عشق و حالشو کرده تصمیم خودشه و اشکالم نداره بچه اولش رو بالای ۴۰ بیاره! 

حداقل کسانی که مخالفید منطقی هم باشید لطفا

خوبه حالت ازخودت بهم بخوره فعلا مشغول باش باخوردن حالت تهوعت

هر وقت تو سایت میبینمت از زندگی پشیمون میشم بسکه نفرت انگیزی 

فقط بلدی پس بندازی 

همین امثال بچه های شما هستن ک جامعه رو به دلیل نداشتن تربیت بهم میریزن 

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

بتونی نه قطعا میتونی تا جایی که بشه بیاری ولی کیفیت داره زندگیت انصافا!؟؟!؟!؟!هروقت میام شما تو سایت ...

ددورت بگردم زندگیم رو نظم وانظباته  وقت بیکاریمم زیاده😍

https://daigo.ir/secret/41700181532

من😂😂😂🤣الان ۲۵سالم و دوتاپسرشیرب شیر دارم الان رسما دهنم سرویس شده ازدستشون ولی دلمم نمیخواد دخترنداشته باشم فک میکنم بعده ۱۵سال این روزارو فراموش میکنم و به امید خدا یه دختر هم میارم

بتونم بازم میارم هفت تاهم بچه دارم پسرم خدمت رفته دخترمم ازدواج کرده

خوشگل خانم بچه هاتون توچه رده سنی هستن واقعا سواله برام زندگی شما اونقدرم دوستتون دارم چندروز پیش به مامانم تعریفتون میکردم

خیلی جالبه!ما اگه بخواهیم تو ۴۰ سالگی بچه سوم و چهارم بیاریم عیبه و خطر داره و مامان بزرگشیم و پیریم ...

ایناهمونایین که به دختر۲۵ساله میگن ترشیده .پس اینطورحرفایی ازشون بعیدنیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وقتی تو ایران میانگین سن زنان ۵۵سالهبله ۵۰ زیاده و خودخواهیه

این امار کاملا غلطه /الان میانگین سن زنان در اتیوپی هم از این بیشتره /بنا به آمار ۱۳۹۰ بایگانی‌شده در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۸ توسط Wayback Machine، متوسط طول عمر در ، در ، ۷۴٫۶ و در مردان، ۷۲٫۱ سال است که نسبت به متوسط جهانی، بیش‌تر بوده و نسبت به آمار ۱۳۸۵، بیش از ۱ سال افزایش یافته است.

هر وقت تو سایت میبینمت از زندگی پشیمون میشم بسکه نفرت انگیزی فقط بلدی پس بندازی همین امثال بچه های ش ...

درد بچهامم بخوره به جونت 

دختربزرگم کارمند شرکت دیزل خودرو  و ارایشگرتاتو کار وخیاطه دخترای دوقلوم  یکیشون مربی کاراته کیکوشین دفاع شخصی  ارشدو  سنسی هستن یک ازیک مفیدتر هستن دفعی بعد دهنتو اب بکش بعد اسم بچهامو بیار

خوشگل خانم بچه هاتون توچه رده سنی هستن واقعا سواله برام زندگی شما اونقدرم دوستتون دارم چندروز پیش به ...

دورت بگردم شمانظرلطفته 

بچهام به ترتیب متود

۱۳۸۲

۱۳۸۴

دوقلوهام ۱۳۸۹

۱۳۹۳

۱۳۹۹

۱۴۰۲

عزیزم اینجا زمین تا آسمون با دنیای واقعی فرق داره هنوز سن ازدواج و بچه دار شدن مثل زمان مادربزرگ هاست..یه بار یکی تاپیک زده بود ۲۵ سالگی برای بارداری اول چطوره همه اومدن نوشتن دیره ...!!! من هیچ نشونه ای از پیری و ناتوانی توی چهل ساله ها نمی‌بینم هیچ اشکالی نداره بچه دار بشن چهل ساله های بیرود اکثرشون بچه های کوچیک نهایتاً دبستانی دارن ولی چهل ساله های  نی نی سایت سه تا نوه و عروس داماد دارن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

واللا من هر چی بچه دیدم از پدر و مادر خیلی کم سن و سال مشکل دارتر بودن تا بچه هایی که مثلا بچه یه مادر چهل ساله بودن. تجربه ای ندارم شخصا چون هنوز جوون و مجردم اما مشاهداتم این بوده