2777
2789
اینا احتمالات خیلی پایینه اکثر بچه ها مادر جوون و تر و گل مرگل دوست دارند مادر پیر غصه داره همش ترس ...

مرگ که دست خداس .مادر با فهم و باشعور و بادرک مادربزرگ بودنشم ارزشمنده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

اتفاقا اینا خیلی شدید نیست

تو ایران یه زمانی تبلیغ کردن تا ۳۵، ولی در واقع درست نبود

بیشتر از نظر روحیه و حوصله پدر مادر مهمه

بخصووووووص که زمان الان اصلا شبیه ده سال پیشم نیست خیلی خیلی تفاوت دارن بچه ها با پدر مادر

این همه بازیگر که بعد۴۰ زاییدن،مشکلش چیه

مشکلشون مادر پیر بودن هستش بعد از چند سال خودشو نشون میده اونم بازیگرانی که یکی در میون یا خودکشی میکنن یا طلاق میگیرن یا خیانت میبینن 

اونا شرایطشون خاص و اورژانسی هستش اونا مستثنی هستن و قابل احترام و درک

اگه واقعا بخود ایمان نداری اقدام نکن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اینجا جای نظرسنجی برای به دنیا آوررن یه انسان نیست خودت شرایطت رو بسنج و با دکترمشورت کن

دکتر چه به خیالش یکیشون گفت تک فرزندی خوبه ۴۰ سال خوب نیست بچه درکت نمیکنه یکیشون گفت میخوای بیار میخوای نیار یکیشون گفت من دوتا دارم شما هم بیار هر کی یه چی میگه مثل اعضای نی نی سایتی