2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلشون مادر پیر بودن هستش بعد از چند سال خودشو نشون میده اونم بازیگرانی که یکی در میون یا خودکشی می ...

الان خدایی ۴۰/۵۰ سنی نیست، بااین همه عمل و رسیدگی ماشاالله خوب موندن... شخصا تو اون سن حوصله بچه و دنگ و فنگشو ندارم ولی ب نظرم هرکی سرحاله خیلیم خوبه چ اشکال داره

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
وای من خودم مامانم حوالی ۴۰ سالگی منو به دنیا آوردهولی به شدت ماههالان خودم ۲۸ سالمه و وااااقعا بهتر ...

درسته لپ کلامم همین بود مادر خوب حتی بخواد سالمندم باشه تو اوج جونی خودمون بارارزشترینه .خدا حفظشون کنه 💖💖💖

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان خدایی ۴۰/۵۰ سنی نیست، بااین همه عمل و رسیدگی ماشاالله خوب موندن... شخصا تو اون سن حوصله بچه و د ...

عمل ها فقط تو ظاهر همر روند طبیعی خودش رو سیر میکنه هر چقدرم عمل کنی باز طبیعت و جاذبه ناخودآگاه سن واقعیتو رو میکنه

دکتر چه به خیالش یکیشون گفت تک فرزندی خوبه ۴۰ سال خوب نیست بچه درکت نمیکنه یکیشون گفت میخوای بیار می ...

دکتر نباید نظر بده درباره تعداد فرزند شما..وظیفش اینه وضعیت سلامتی شما رو بسنجه و چکاپ و مکمل و....

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

نی نی سایتی هارو ول کن

الان فامیلای ما تازه چهل سالگی دارن بچه دار میشن یکیشون اولی رو سی و نه سالگی باردار شد و دومی رو هم پشت سرش و دو روز دیگه میشه 41 سالش

یه اشنای دیگه داریم چهل ساله سه قلو باردار شد یکی از بچه ها  رشد نکرد دوقلو شدن

دوستامم دومی رو 38 39 اوردن

همه هم پولدار و بچه پدر مادر پولدار میخواد وگرنه مادر هجده ساله بدون پول که نتونه تو بارداری خوب تغذیه کنه و بعدم پول نداشته مرغ و گوشت بده به بچه به چه درد میخوره

توروخدا این چه حرفیهالعان سن ازدواج رفته بالا خیلیاتو سن ۳۰الی۴۰سالگی دارن ازدواج میکنن

اشتباهه واقعا نیم قرن تفاوت سنی که این وسط هست چی میشه اون قدیم بود که والدین ذهن و جسمشون ارامش داشت الان نه پدر و مادر اعصاب درستی دارن تو این سن و نه حتی بچه حوصله سر مله زدن با ادمهای میان سال رو نداره و همیشه تنهاست و افسرده

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!