2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم

158 بازدید | 18 پست

سلام ممنون میشم راهنماییم کنید کسیو ندارم مشورت کنم باهاش

یه نفر هست فامیلمونه پسره من از نظر ظاهری یا هر چیز دیگه ای تایپم نیست اما هر وقت میبینمش حس و حالم عوض میشه و مثل چی میشینم گریه میکنم وقتی میبینم قبلا با من گرم بود یهو سرد شد قبلا به من حس داشت الان اصلا نداره و عاشق بکی دیگس اصلا ولی وقتی زمان میگذره و نمیبینمش دیگه اونقدر حس خواستن ندارم بهش نمیدونم چه مرگمه بدم میاد از این حسم چیکارش کنم دلم نمیخواد انقدر درگیر باشم و عذاب بدم خودمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق شدی

حس میکنم شاید بخاطر اینه که الان دورم شلوغ نیستو کسی ندارم دنبال توجه گرفتن مهر خواستن از اینم نمیدونم آخه هروقت میبینمش اینطوریم وقتی دیگه زمان میگذره و نمیبینمش اونقدرها درگیرش نمیشم دیگه که بشینم گریه کنم

چون اون بهت توجه میکرده و الان دیگه نداریش احساس کمبود و شایدم حسادت میکنی بعضیا اینجورین

خب چطور میشه جلوشو گرفت و کلا منم مثل خودش بیخیال بشم جلوی اون آدم استرس میگیرم همش مواظب کارام و رفتارامم جلوش قبلا برام مهم نبودا ولی از یه جایی به بعد که اون بیخیال شد من اینجوری شدم و اره از اینکه بنظر میاد عاشق یکی دیگس و تاریخ تولد طرف رمز گوشیشه ناراحتم میکنه و میشه گفت حسودیم میشه نمیدونم

عاشق شدی رفت،دل که حالیش نمیشه،حالا تو هزار بار بزن تو سر دلت بگو ،نمیشه،به هم نمیخوریم مپه میفهمه

میدونی فکر نمیکنم عاشق باشم ولی خب اگه اونم فکر منو داشت بدم نمیومد کنارم باشه نمیدونم از این حالی که دارم بدم میاد کاش بتونم خلاصش کنم خودم خندم میگیره به این موضوع فکر میکنم که توی لباس دامادی کنار یکی دیگه ببینمش ناراحت میشم ولی نمیدونم چرا دست خودم نیست

خب چطور میشه جلوشو گرفت و کلا منم مثل خودش بیخیال بشم جلوی اون آدم استرس میگیرم همش مواظب کارام و رف ...

باید با اینکه دیگه برای کسی دیگس کنار بیای

با خودت به این فکر کن که من خودم نخواستمش

بیشتر از این کاری نمیشه کرد

به مرور یادت میره

[QUOTE=405939880]میدونی فکر نمیکنم عاشق باشم ولی خب اگه اونم فکر منو داشت بدم نمیومد کنارم باشه نمیدونم از این حالی ک ...[/QUOTاگه عشق نیست پس چیه؟؟فامیل دور یا نزدیک؟منظورم اینه که زوط زود مجبوری ببینیش یا نه

[QUOTE=405939880]میدونی فکر نمیکنم عاشق باشم ولی خب اگه اونم فکر منو داشت بدم نمیومد کنارم باشه نمید ...

فامیل دوره ولی از فامیلای نزدیکم بیشتر باهاشون در ارتباطیمو سالی یکبار حداقل میبینمش

فامیل دوره ولی از فامیلای نزدیکم بیشتر باهاشون در ارتباطیمو سالی یکبار حداقل میبینمش

اگه واقعا میخوای دیگه به چشمت نیاد ازش دوری کن،واگه واقعا دوستش داری به دستش بیار،باید با خودت رو راست باشی

اگه واقعا میخوای دیگه به چشمت نیاد ازش دوری کن،واگه واقعا دوستش داری به دستش بیار،باید با خودت رو را ...

سنمونم کمه اونم از من کمتر حتی خودمم نمیدونم چرا درک نمیکنم خودمو که واقعا چی میخوام پیامای بالا رو هم بخونید لطفا نظرتون بگید ❤️

سنمونم کمه اونم از من کمتر حتی خودمم نمیدونم چرا درک نمیکنم خودمو که واقعا چی میخوام پیامای بالا رو ...

مگه چند سالتونه؟من خودم اگه اینجوری باشم،تنها چیزی که میتونه کمکم کنه ندیدنشه،واینکه خودت رو غرق،درس،کار،کلاس های مختلف،و روزمرگی کنی

مگه چند سالتونه؟من خودم اگه اینجوری باشم،تنها چیزی که میتونه کمکم کنه ندیدنشه،واینکه خودت رو غرق،درس ...

من ۲۰ اون ۱۸

کنکورم دارم و باید واقعا خودمو درگبر درس کنم اما تمرکزم گرفته میشه هم سر این چیزا هم مشکلات خانوادگی