2777
2789
مرگ که دست خداس .مادر با فهم و باشعور و بادرک مادربزرگ بودنشم ارزشمنده

اینو الان شما دارید میگید و نظر خودتونه 

ولی نظر بچه امکانش هست با شما فرق کنه و بعد از ۱۵ سال به فکر این باشه که چرا مادر دوستش پوست خوبی داره حوصله ی بیشتری داره چرا پاهاش درد نمیکنه ولی مادر خودش از الان مثل پیر زن ها میمونه 

از دوستاشم خجالت بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو الان شما دارید میگید و نظر خودتونه ولی نظر بچه امکانش هست با شما فرق کنه و بعد از ۱۵ سال به فکر ...

من تاحالا از هیچ بچه ای نشنیدم .شاید بچه ی اطرافم تو زندگیش اینقد خوشبخت بوده که قیافه ی مادر و سن بالاش هیچ تاثیری در روند زندگیش نداشته .صرفا یه بچه که کمبودهایی تو زندگی داشته باشه ‌سن مادر بهونه ی خوبی برای سرخوردگیشه .بچه نیاز به مادر از نظر مالی و روحی و محبت داره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اینو الان شما دارید میگید و نظر خودتونه ولی نظر بچه امکانش هست با شما فرق کنه و بعد از ۱۵ سال به فکر ...

الان پیماری و زود پیری در سن پایین در ایران به وضوح دیده میشه دهه ی شصت و هفتاد ماشالله چشم شیطون کور از همه جوونتر و زیباتر موندن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین اگر سن روحیت کمتر از جسمیته و میتونی تو ۵۰ یا ۶۰ سالگی هم، خوش صحبت و باحوصله و بروز و بادرک باشی، بیار عیب نداره

ولی اگر میخوای پیر و بداخلاق و افتاده بشی  نه نیاری بهتره چون اون بچه اسیب میبینه

باید روحیه ات جوون باشه

من خودم با مادرم اختلاف سنی بالای ۳۰ سال دارم، اما مادرم خیلی زود پیرشد، به خودش نمیرسید ،دائم نصیحت میکرد و اصلا به نیازهای مادی من توجه نمیکرد، و همیشه از من توقع یک بچه بشدت منطقی و منظبت و آروم داشت... خیلی اذیت شدم خیییلی زیاد، یادمه هیچ حرفی نداشتم باهاش بزنم، کلا در طول روز شاید چهار پنج جمله حرف میزدیم اونموقعا

همه چیز بستگی به خودت داره 

و شرایط مالی همسرت، اینکه بتونید در آینده ساپورتش کنید چون بالاخره سن که میره بالا، مرد بازنشسته میشه و نمیتونه مثل قدیم درآمد داشته باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بتونم بازم میارم هفت تاهم بچه دارم پسرم خدمت رفته دخترمم ازدواج کرده

بتونی نه قطعا میتونی تا جایی که بشه بیاری ولی کیفیت داره زندگیت انصافا!؟؟!؟!؟!

هروقت میام شما تو سایتی!!!!

چجوری به بچه ها میرسی!!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بتونی نه قطعا میتونی تا جایی که بشه بیاری ولی کیفیت داره زندگیت انصافا!؟؟!؟!؟!هروقت میام شما تو سایت ...

جدی باور میکنی اینا رو ؟ 

نمیگم نیست ولی این موجود داد میزنه فیکم 

من با دوتا بچه هفته ای یبار بزور سر میزنم ۷ تا بچه داره هر موقع اومدم سایت رندوم وارد هرتاپیکی شدم با نظرات گوهربارش مواجه شدم 

اینا فرستاده میشن اینجا تبلیغ کنن حالا انشالله که میصرفه براش وگرنه واقعا بدبخته . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بتونم بازم میارم هفت تاهم بچه دارم پسرم خدمت رفته دخترمم ازدواج کرده

دمتم گرم ،مادربزرگ منم تا ۴۲ آورد ،۸ تا بچه,من با خالم و‌داییم تقریبا همسن هستیم یکی بزرگتر یکی کوچیکتر ،باهم بزرگ شدیم ،خیلی خیلی جذاب بود دوران بچگیمون ،از کساییکه بچه‌زیاد دوس دارن خوشم‌میادد،چون خودم نهایت بتونم دوتا داشته باشم ،اینو بگو کیفیت زندگی بچه ها نه به اختلاف سنی هست نه چیز دیگه ،بیشتر تربیت و فرهنگ پدر مادر هست .خیلی سعی کردم پیام نذارم ولی نمیدونم‌چرا به شما حمله شد ،هر کی حق انتخاب داره برای زندگی آیندش ،به حرف دیگران توجه نکنید.

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من چهل سالمه داماد هم دارم وبچه کوچیکم ۱۵ماهشه

راستی آخر دخترت بینیش و عمل کرد؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..