lovelife مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 عنوان سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست کی میخواد سیسمونی بخره لطفا راهنمایی کنید که چه چیزا واقعا بدرد میخورن الکی خرید نکنیم خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم 1396/10/14 | 02:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovelife مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 منم باید کم کم اماده خرید بشم...چن روز دیگع جنسیت نی نیم مشخص میشه😍 انشاالله ب سلامتی خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
prances عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 2597 جدیده دیگه مثه سبز ابیه😂خواستم کلاس بزارم 😂😂😂😂😂عزیزم باید قشنگ باشه حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 معنی آدریا چیه دریای آدریا ..اسم بین الملی است چون ایران زندگی نمی کنیم اسمی انتخاب کردیم که بعدا تو مدرسه مشکل بر نخوره بچه...معنی لاتین اش هم پادشاه دریاها است بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ننهگلممد عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 1819 نمیخوام چش کسی رو دربیارم خخخ واسه استفاده میخوام چه بهتر پس به اندازه ی نیازت خرید کن راستی واسه لباس بچه هم پیشنهاد می کنم شابن بخری زیاد هم نخر چون همه اش مدلهای جدید میاد زیاد بخری بعدا یا دلت نمیاد خرید کنی یا اگر بخری قبلی ها استفاده نشده می مونه دست سازه های من : @annabkala
lovelife مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد. من کلا واسش لباساش ست جعبه ای ... وای اره راس میگی.الان تو بارداری یا سیسی مال بچه اولت بوده خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 جدیده دیگه مثه سبز ابیه😂خواستم کلاس بزارم کله اردک منظورته😁😁😁کله غاز اخه سبز ندارهههه خخخ بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
lovelife مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 چه بهتر پس به اندازه ی نیازت خرید کن راستی واسه لباس بچه هم پیشنهاد می کنم شابن بخری زیاد هم نخر چون ... چی هست شابن؟؟ خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
pegah123 عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 358 کریه خدایی اضافست تقريبا اضافه ستتا ٤-٥ماهگي ميشه استفاده كرد كه هنوز خيلي سنگين نشدنالبته خيليام واسه خوابوندن بچه تو خونه استفاده ميكنن🤔
lovelife مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 کله اردک منظورته😁😁😁کله غاز اخه سبز ندارهههه خخخ هرجا رفتم میگن سبز کله غازی😂😁 خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
prances عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 2597 دریای آدریا ..اسم بین الملی است چون ایران زندگی نمی کنیم اسمی انتخاب کردیم که بعدا تو مدرسه مشکل بر ... آها زنده باشه حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد. من کلا واسش لباساش ست جعبه ای ... عالی بود 👌 بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خانوم_لیمو عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 1551 وای اره راس میگی.الان تو بارداری یا سیسی مال بچه اولت بوده من پسرم ۸ماهشه..بعد این تاریخ ک گذاشتم برا تولدشه ۹اردیبهشت دنیا اومدمن تازه میخام اتاقشو بچینیم و حاضر کنم.چون تازه با اسباب بازی اش بازی میکنه و میدونه چی ب چیه هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 آها زنده باشه مرسی بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 هرجا رفتم میگن سبز کله غازی😂😁 😁😉😉😉😙😙😙 بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد