من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد.
من کلا واسش لباساش ست جعبه ای گرفتم.ک خیلی بد بود.چون از هر ست فقط چنتاش استفاده شد و الان کلی لباس استفاده نشده داره ک کوچیکشدن واسش و خودمم جا ندارم ک بذارمدر عوض واسه کوچولوت لباساش ازین تیکه ای ها بخر....مثلا فقط شلوار و زیر دکمه ای واردین جلو دکمه دار یا بنددار بگیر ک راحت تنش کنی..سرهمی هم خوبه برا بیرون میری انشالله.لباساش بهم نمیریزه یکدسته بچه خودشم سنگین نمیشه و راحته...شیشه شیرشو پیرکس بگیر.چون معمولیا بعد ی مدت ک استفاده میکنی.کدر میشه و بو میگیره بچه استفاده نمیکنه.
فعلا واسش لباس صفر تا سایز۲بگیر...بعد انشالله ک بزرگتر شد براش خرید کن.اینطوری هم لباس ب روزتره و این ک خیلی ذوق قشنگی داره برا بچه خرید کردن.سعی کن اسباب بازی و اینطور چیزا از الان زیاد نگیری.چون تا۲.۳سالگی ک استفاده نمیکنه.مثلا از الان بگیری تا موقع استفاده شکهنه و درب و داغون میشه.تشک بازی و روروئک خیلی کاربردی هم.ب نظرم تخت فعلا واسش نگیر فقط کمد لباس بگیر.چون فعلا ک تو تختش نمیخابه تا بزرگم بشه و بخاد استفاده کنه قدیمی میشه.در عوض واسش ی گهواره بگیر ازین مسافرتیا.تخت هم میشن.تا۲سالگی استفاده میشه.هم میتونی کنار تختت بذاری هم اگه جایی رفتی همراهت ببری....مثلا اگه از الان همه چیرو بخری..برا خودت و کوچولوت تکراری میشه ولی اگه هر چیزی و ب وقتش بخری بچه خیلی ذوق میکنه و دوس داره چیزای جدیدو