2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
اره پوشک اصلا زیاد نگیر یدونه بسته کوچیک مارک خوب برا روزای اول بخر چون اگه بچه ات مثل دختر من باشه ...

غیر پووووووووشک چی خوبه

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب مال منم یه ماه دیگه میارن انشاالله 

به سلامتی و دل خوشی ...

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
به سلامتی و دل خوشی ...

ممنونم همچنین

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
البته اینم بگم که دو مدل سیسمونی می خرن یکی برای استفاده یکی برای در آوردن چشم اطرافیان بستگی به اطر ...

نمیخوام چش کسی رو دربیارم خخخ واسه استفاده میخوام

البته اینم بگم که دو مدل سیسمونی می خرن یکی برای استفاده یکی برای در آوردن چشم اطرافیان بستگی به اطر ...

خدا را شکر ازین برنامه ها اینجا نداریم فقط واجبات را میخرم اونم کم چون بچه خودش حق انتخاب داره یکم بزرگتر شه به سلیقه خودش میچینیم اتاق را

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نمیخوام چش کسی رو دربیارم خخخ واسه استفاده میخوام

برای استفاده همون چند قلم که نوشتم اساسی هاست چند تا کلاه نوزادی و جوراب و حوله هم بهش اضافه کن ...

همه رنگی داره ولی اکثرش مثل سرویس کالسکه و اینا فیروزه ای گرفتم

من سبز کله غازی دوس دارم به نظرت قشنگه؟

برای استفاده همون چند قلم که نوشتم اساسی هاست چند تا کلاه نوزادی و جوراب و حوله هم بهش اضافه کن ...

باجه حتما.دعا کن برام فعلا ابریزش دارم استراحت مطلقم خوب بشم انشالله بعد بخرم

من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد.

من کلا واسش لباساش ست جعبه ای گرفتم.ک خیلی بد بود.چون از هر ست فقط چنتاش استفاده شد و الان کلی لباس استفاده نشده داره ک کوچیک‌شدن واسش و خودمم جا ندارم ک بذارم‌در عوض واسه کوچولوت لباساش ازین تیکه ای ها بخر....مثلا فقط شلوار و زیر دکمه ای واردین جلو دکمه دار یا بنددار بگیر ک راحت تنش کنی..سرهمی هم خوبه برا بیرون میری انشالله.لباساش بهم نمیریزه یکدسته بچه خودشم‌ سنگین نمیشه و راحته...شیشه شیرشو پیرکس بگیر.چون معمولیا بعد ی مدت ک استفاده می‌کنی.کدر میشه و بو میگیره بچه استفاده نمیکنه.

فعلا واسش لباس صفر تا سایز۲بگیر...بعد انشالله ک بزرگتر شد براش خرید کن.اینطوری هم لباس ب روزتره و این ک خیلی ذوق قشنگی داره برا بچه خرید کردن.سعی کن اسباب بازی و اینطور چیزا از الان زیاد نگیری.چون تا۲.۳سالگی ک استفاده نمیکنه.مثلا از الان بگیری تا موقع استفاده ش‌کهنه و درب و داغون میشه.تشک بازی و روروئک خیلی کاربردی هم.ب نظرم تخت فعلا واسش نگیر فقط کمد لباس بگیر.چون فعلا ک تو تختش نمیخابه تا بزرگم بشه و بخاد استفاده کنه قدیمی میشه.در عوض واسش ی گهواره بگیر‌ ازین مسافرتیا.تخت هم میشن.تا۲سالگی استفاده میشه.هم میتونی کنار تختت بذاری هم اگه جایی رفتی همراهت ببری....مثلا اگه از الان همه چیرو بخری..برا خودت و کوچولوت تکراری میشه ولی اگه هر چیزی و ب وقتش بخری بچه خیلی ذوق می‌کنه و دوس داره چیزای جدیدو

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
کله غازی ؟ نمیدونم منظورت چ رنگیه😂

جدیده دیگه مثه سبز ابیه😂خواستم کلاس بزارم