2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
من مجردم فقط تز میدم😅😆

خخخخخخ عیبی نداره ماهم یه روزی مجرد بودیم زود تموم شد خدا بخواد داریم میشیم مادر

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کریه خدایی اضافست  

وقتی میخوای ببریش بیرون لازمه خیلی خوبه

من خالم داشت توو عروسی بچشو خوابوند داخلش اما دختر عمم بچش رو میز پهن بود 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

من ماه دیگه وسایل نی نی را میخرم البته مامانم اصرار دارن که صبر کنم که ماه ۸ ام میان پیشم با هم بریم اما میدونم برام سخته اون موقع...من تخت نوزادی و کمد براش میگیرم اتاق پارکت است قرار شد موکت کنیم که کم خطر تر باشه و سرد نباشه کف چون اینجا همیشه سرده هوا...لباس نوزادی هم فقط سایز ۰ تا ۱ ماه و چند تا ۲ ماه گرفتم باقی را بعد تولدش میگیرم ...کالسکه حتما چون بسیار زیاد کاربرد داره برام و اسباب بازی هم  زیاد نمیگیرم اونم نوزادی که بعد بزرگتر بشه با خود نی نی میخرم ...واجبات هم ست شیشه شیر و پستونک و شیردوش ...کلا وسایل بهداشتی نوزاد و پتو نوزادی و یه دستگاه استریل شیشه شیر 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
آره پسره .. نصفشو خریدم نصفش مونده

مامانت خریده؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
کالسکه کریه کمد لباساش خود لباساش ساکش سرویس پلاستیکش سرویس پوشک قنداق فرنگی اسباب بازی  ...

کریر رو اگر ماشین دارین از این صندلی ماشینا بخر چون خیلی سنگینه و چند ماه بیشتر نمی تونی ازش استفاده کنی

کالسکه رو هم اگر این روحیه رو داری که پاشی بری بیرون با بچه قدم بزنی بخر وگرنه فقط جا گیره وگرنه اگر می خوای تا بچه کوچیکه بشینی تو ماشین و این طرف اون طرف بری اصلا نخر 

دست سازه های من : @annabkala

اره پوشک اصلا زیاد نگیر یدونه بسته کوچیک مارک خوب برا روزای اول بخر چون اگه بچه ات مثل دختر من باشه حساسیت به پوشک داشته باشه رو دستت میمونه من 4_5تا پوشک عوض کردم تا اخر پریما حساسیت نداد.

اسم بچه هاتونم بگین من خیلی هیجان ایناسمو دارم رنگ سیسمونیشونم بگین😊😊

من هفته دیگه جنسیت اش معلوم میشه برای پسر آدریا انتخاب کردیم برای دختر آدرینا و ملودی حالا تا تولدش قطعی میشه اسم ها...

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من ماه دیگه وسایل نی نی را میخرم البته مامانم اصرار دارن که صبر کنم که ماه ۸ ام میان پیشم با هم بریم ...

چه خوب مال منم یه ماه دیگه میارن انشاالله 

البته اینم بگم که دو مدل سیسمونی می خرن یکی برای استفاده یکی برای در آوردن چشم اطرافیان بستگی به اطرافیان هم داره اگر قرارهای کسی بگه چرا نخریدم یا کن خریدی بخر 

دست سازه های من : @annabkala