2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
اولا ک استرس باردار شدنو کلا از خودت دور کن..بعدشم حتما حتما فولیک اسید مصرف کن.خودت هر شب‌شوهرتم هف ...

وای عااااشق بچه ام 😍😍😍شاید فروردین اقدام کنم زمستونی بشه نی نیم😍

مرسی از راهنماییت

مامان و خواهر منم خیاطن اما ندادم درستش کنن

میدادی درست میکردن حیف میشد اونجوری حتی یه سری همین سر همیاش چون نپوشیده بود و با شلوارش اذیت میشد کلا بلیزش کردیم دگ به درد خونش که میخورد

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم بچه هاتونم بگین من خیلی هیجان ایناسمو دارم رنگ سیسمونیشونم بگین😊😊

وای نگو من مکافاتی داشتم سر اسم اول میخواستیم ائل آی بزاریم ولی میخواستیم اعدام نشه اما همسرم همه جا اعلام کرد بعد دیدم یکم نوشتارش خوب نیست من کاملا منصرف شده اسم آذری دیگه که واقعا به دلم بشینه پیدا نکردم دنیز خوب بود ولی همسرم مخالفت کرد

البته حقم داشت چون یجور اسمیه که فروشگاه ها مغازه ها اکثرا میزارین 

اسم یه کارواش بود واسه همین مخالفت کرد 

اسم مانلی رو هم دوس داشتم اما چون یه بستنی فروش ی این اسمی بود همسرم مخالفت کرد

خودم اولش اسم لاوین رو دوست داشتپ ولی بعد دیدم خیلی غلیظ تلفظ میشه منصرف شدم همینطور اسم اوین چون پسرونه میزد منصرف شدم 

ولی بازم اسمایی بودن که خیلی دوسشون داشتم اما همسرم خیلی حساس بود خلاصه اذیتم کرد سر انتخاب اسم 

اخر سری بین اسمای الین هلیا و نیلا زهرا

مونده بودیم زهرا که اسم خالش بود نمیشد

الین رو چون الی شنیده میشد به دلم ننشست بیخیال شدم بعدا 

ولی اسم نیلا رو واقعا دوس داشتم اما همسرم به شدت مخالفت کرد من خیلی ناراحت بودم سر این موضوع از نظر من قطعی بود اسم نیلا ولی همسرم نزاشت دیکه اخر سری اسم هلیا رو گذاشتیم 

بعد به دنیا اومدنش انقدر ناراحت بودم که چرا نیلا نزاشتیم چون واقعا بهش میومد خیلی نازه افسردگی گرفته بودم سر این موضوع یواش یواش کنار اومدم با این موضوع

اما مکافات دیگه ای ک داشتم این بود که حالا بیا از سر زبونا ائل ای رو جمع کن و عادت بده بگن هلیا 

خیلی سخت بود 

حتی خود همسرم هم قاطی میکرد

بعضی وقتا هم میگفت هلای 

خخخخ

خیلی اعصابم خورد شده 

ولی دیگه اوضاع امن و امانه الان

البته باعثش همسرم شد چون زود قطعی نشدنی اسم رو اعلام کرد

از یه طرف هم خیلی حساس بود 

وای نگو من مکافاتی داشتم سر اسم اول میخواستیم ائل آی بزاریم ولی میخواستیم اعدام نشه اما همسرم همه جا ...

هفت خان رستم رد کردی که😅😅

خدا نگه داره دخترتو برات

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
وای عااااشق بچه ام 😍😍😍شاید فروردین اقدام کنم زمستونی بشه نی نیم😍 مرسی از راهنماییت

قربونت برم..توکل ب خدا کن..ی بچه صالح و سالم و خوش قدم و با برکت بهت بده

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
اسم بچه هاتونم بگین من خیلی هیجان ایناسمو دارم رنگ سیسمونیشونم بگین😊😊

رنگ سیسمونی رو من لوازم بیرونش یعنی کالسکه کریر ساک لوازمشو زرشکی گرفتم ولی وسایل دیگشو صورتی