2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
مثلا مهمونی جایی ک میری وقتی بچه خوابه ک نمیشه همش بغلت باشه یا رو زمین بذاریش.راحت میذارین داخل کری ...

اوخدااا

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
چ خووب

اگه شرایطشو داری حتما این کارو بکن مثلا ما سالیانه۷۰۰میدیم هرسال۱۰درصد بیشتر میشه..بعد۱۰سال هم خود شرکت بیمه ماهیانه حقوق میدن.

و این ک‌واسش ی حساب بانکی هم باز کردیم.سپرده نوجوان..ماه ب ماه یارانشو میریزیم ب حساب.یکمم پدر شوهرم واسش واریز می‌کنه یکمم مادر شوهر عزیزم.

دیگه خیالمون راحته برا آیندش‌میدونیم سرمایه داره انشالله

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😊 ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من ...

آره ما هم واسه دخترخالم گرفتیم جوراباش اذیت میکرد. فک کن یه عالمه خریده بود رنگ به رنگ جوراباشو بریدیم همه رو😐😐😐

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

تخت رو سعی کن یه مدلی بخر که تاب هم بخوره و ساکن هم بمونه 

قنمداق فرنگی واسه روزایی که بچه کولیک داره به دردم خورد 

مامانم چون خودش قنداق میکرد استفاده نکردیم بچه هم زود بزرگ شد کلا نو مونده 

آره ما هم واسه دخترخالم گرفتیم جوراباش اذیت میکرد. فک کن یه عالمه خریده بود رنگ به رنگ جوراباشو برید ...

منم یکیو بریدم انقد زشت شد انگار ببخشید اینطور میگم سگ‌ گاز گرفته بود

منم ۱سال ازدواج کردم میخوام بعد چند وقت اقدام کنم اخه هنوز ازمایشو قرصینا شروع نکردم اما میترسم خیلی ...

نترس سه ماه اسید فولیک بخور ازمایشاتم بده وزنتم به ایده ال برسون دیگه مشکلی پیش نمیاد

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
منم یکیو بریدم انقد زشت شد انگار ببخشید اینطور میگم سگ‌ گاز گرفته بود

نه مامان من خیاطی چون بلد بود پایینشو جوری درست کرد که مثه شلوار بشه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
منم ۱سال ازدواج کردم میخوام بعد چند وقت اقدام کنم اخه هنوز ازمایشو قرصینا شروع نکردم اما میترسم خیلی ...

اولا ک استرس باردار شدنو کلا از خودت دور کن..بعدشم حتما حتما فولیک اسید مصرف کن.خودت هر شب‌شوهرتم هفته ای۲‌.۳بار.بعدشم ی نصیحت خواهرانه حتما حتما زود اقدام کن واسه مامان شدن.چون بعد این ک دنیا بیاد.انقد بچه شیرین و دوس داشتنیه و زندگیتو قشنگ می‌کنه ک ی سره میگی کاش زودتر بچه میاوردم