من توضیحات کامل براتون مینویسم
مامانم اینا برامون خریدن ولی دو ماه استفاده نکردم تا مراسم بگیرم بعد
ولی میبینم خیلی چیزا زیادم لازم نیستن مثلا کالسکه الان به دردش نمیخوره یا صندلی غذا ولی بعد ۶ ماهگی خوبه کریر هم واسه بچه ای که گردن نگرفته خوب نیست باید پتو اینا بزاری تا کمرش اذیت نشه برا دختر من چون قد بلند بود کم استفاده کردم الانم میتونم استفاده کنم اگه سایه بانشو وردارم ولی ادم زورش نمیرسه بغل راحتتره ولی واسه کوچیکیش خوبه
شاک حمل رو من مناسب نمیدونم چون خدایی نکرده از دوخت دستش پاره شه بیافته بچه اسیب میبینه
در مورد ساک لوازم همه خوششون اومده از ساک من راستیش کالسکه کریر از ترکیه اوردیم زرشکی خوشرنگیه ولی ساک واسش همه جارو گشتم پیدا نکردم مجبور شدم از یه بوتیک تو اردبیل که کیف مجلسیم میاره یه کیف بزرگتر وردارم شانسی پیداش کردم اولش فکر میکردم کوچیکه الان میبینم خیلیم مناسبه یه کیف کوچیکترم توش داشت مسافرت رفتنی تو کیف کوچیکتر لباس اضافی میزارم و کیف بزرگتر وسایلی همیشه ورمیدارم
در مورد پتو سعی کنین یه پتویی که جنسش واقعا خوب باشه و بزرگتر باشه وردارین چون پتوی کوچیک بعدا استفاده نمیشه و اگه کیفتیش رو از دست بده بعدا ادم خسته میشه ازش
در مورد تخت و کمد من تصمیپ داشتم برم تهران بخرم ولی دیدم همه مدلایی که اینستا هست اردبیل هم هست یه مدل خیلی قشنگ که تختش بعدا قابل استفادست و کمی با مدلای دیگه که کفش با زمین در ارتباطه فرق داره این پایه داره و قشنگی خاصی داره کمدش اگر کمبود جا ندارین دو درب بخرین چون در هر صورت کمد چیز اضافه ای هست چون الان اکثرا خونه ها کمد دیواری دارن و کمد چیز جاگیریه اما چون لازمه لباسا قشنگ تا شده تو دید باشه خوب کمد لازمه بگیرین ولی اگه مشکل چشم و هم چشمی ندارین نگیرفتین هم نگرفتین ولی ویترین چیز به درد بخوریه هم برا عروسک هم برا کتاب
در مورد لباسا لباس خونه خیلی به درد میخوره سعی کنین واسه ستیز الانش سه دست لباس داشته باشین کمی هم بزرگتر یه دست باشه ممکنه نیاز بشه به نظر من تو این فصل سرما رکابی زیاد استفاده نمیشه سعی کنین استین کوتاه و استین بلند بخرین بادی یا زیردکمه دار هم همینطور شورت فقط واسه قشنگیه لباس تو کشو واسه نمایش سیسمونی خوبه ولی واسه این فصل نیاز نیست کاپشنم سعی کنین واسه نوزادی سرهم بخرین چون کنترلش راحتتره
لباشسمجلسی زیاد نخرین هر موقع نیاز شد بخرین چون هر روز نمیشه پوشوند و زود کوچیک میشه ادم حیفش میاد
کفش سعی کنین نخرین فعلا با جوراب سر میکنه
من فقط یدونه کفش خریدم روش نوشته بود برای ۱ تا ۱ و نیم سال الان اندازشه واقعا نامردی میکنن تو سایز بندیها .در مورد سرهمای جوراب دار هم همینطور اگه یکم بچه بزرگ شه جورابش اذیت میکنه
اسباب بازی سعی کنین کم بخرین مینی واش چیز زیاد به درد بخوری نیست ولی از هیچی ک بهتره راحتتر از شستشو با دسته
اگه پول دارین سعی کنین تمام اتوماتشو بخرین یه ملیونه من نیمه اتومات خریدم ۴۵۰
نیمه اتومات سختیش به اینه که خودت باید اب بریزی و خودتم شیلنکشو بزاری تخلیه کنی
ولی کلا چون تو خونه های امروزی مشکل جا هست بهترین جا واسه مینی واش رختکن حمومه که تماس با اب نداشته باشه کف و بدنش
اینجوری کار راحته و قابل استفاده میشه
اما فکر نکنین به اندازه لباسشویی تمیز میشوره لباس بچه زیاد چرکی نیست واسه همین فعلا خوبه
در مورد حوله فعلا تنپوش نیاز نیست ولی یه حوله صورت و یه حوله بدن کافیه پیشبند خیلی نیازه چون هی اب دهنش میریزه و نمیشه لباشس عوض کرد پیشبند راحت عوض میشه
در مورد ست وسایل بهداشتیش شیردوش خوبه نیست با دست شیرتو بدوشی بهتره پول به شیردوش نده
ست داروخوری حتما بخری که واقعا نیازه
در مورد ظرف و ظروف یه دست ازین بامبو ها بخر تا بچه پرت کردنی نشکنه اسیب بزنه
یه دست هم ارکوپال
یجور تشک بازی هست خیلی نیازه برا بچه حتما بخری و همینطور اویز واسه کریر
و همینطور اویز واسه تخت چون واقعا سرگرم میشه
روتختی سعی کن یه جنس خیلی خوب بخیر چون دختر داییم فقط سه ماه استفاده کرد روتختیش داغون بود مال من خیلی خوب مونده با اینکه با مادرم مخالفت کردم در مورد روختی گرون ولی الان میبینم ارزششو داشت
لحاف تشک حاضری واعا به درد میخوره من یه مدل هم بالش و تشک پیشی خریدم زیاد به درد نخورد فقط واسه عکس خوب بود
گهواره نیاز هست ولی اگه بچه عادت کنه به پا و از گهواره بترسه پولت کلا حروم شده
دختر من نمیترسه ولی دختر دخترداییم میترسه و واقعا بی استفاده افتاده یه گوشه خونشون پس سعیکن یه مدل بخری که که بشه کنار تخت بزاری و بغل باز شو باشه من دیدم قشنگی نداره نخریدم و پشیمونم چون گهواره واسه قشنگی نیست که واسه راحتیه و الان اذیت میکنه .