2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
من پسرم ۸ماهشه..بعد این تاریخ ک گذاشتم برا تولدشه ۹اردیبهشت دنیا اومد من تازه میخام اتاقشو بچینیم و ...

اها راس میگی منم تخت نمیخوام بگیرم جاش یه گهواره ساده واسه چن ماه اول یا همون کریر که بچه رو بخوابونم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

زیر دکمه دار هم حتما بگیر تو زمستون زیر لباس تنش می‌کنی که پهلوی بچه سرما نخوره تو تابستون هم تک تنش می کنی هم خنکه هم تن بچه لخت نیست یه خدایی نکرده حساسیت داشته باشه

دست سازه های من : @annabkala

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بود 👌

😊

ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من مادر شوهرم ی سرهمی مجلسی گرفت برا پسرم.گرونم بود خیلیم خوشگل...ولی جوراباش کوچیک بود اصلااااااااااااا تنش نشد.حتی مارکشم هنوز جدا نکردم 

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
😊 ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من ...

اره راس میگی 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
زیر دکمه دار هم حتما بگیر تو زمستون زیر لباس تنش می‌کنی که پهلوی بچه سرما نخوره تو تابستون هم تک تنش ...

دقیقا اگه لباس بخوام تیکه ای بردارم چنتا چنتا زیرپوشو استین دارو تاپو سر همی بگیرم من زیاد سر در نمیارم

اها راس میگی منم تخت نمیخوام بگیرم جاش یه گهواره ساده واسه چن ماه اول یا همون کریر که بچه رو بخوابون ...

بازه گهواره بهتره برا تو خونه.چون محض بیدار شدن باز تکونش میدی میخابه.اما کریر برا مهمونی و بیرون بهتره من هنوزم از کریرش استفاده میکنم جایی برم

چی هست شابن؟؟

مارک لباس بچه ست مارکتی زیادی هست گردن و ارزون ولی شابن هم لطیفه هم توی شست و شو وا نمیره چون لباس نوزاد باید از نخ پنبه باشه من دوشنبه بچه ام به دنیا میاد ولی چون دخترخاله ام ۸ ماه پیش بچه دار شد با تجربیات اون خرید کردم 

بازه گهواره بهتره برا تو خونه.چون محض بیدار شدن باز تکونش میدی میخابه.اما کریر برا مهمونی و بیرون به ...

ماشین نداریم خوب ولی  کریر میگیرم

😊 ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من ...

من  فقط سایز ۰ و ۱ گرفتم اونم فقط نخی سرهمی گرفتم و بادی ...کلا ۹۰ درصد سرهمی میارن به خاطر سرمای همیشگی نهایتا دو هفته گرما داربم ...برای رو هم باید ببینم دختره یا پسر بعد چیزی بخرم کلا فقط برای دو ماه اول لباس میگیرم بعد با خودش میرم خرید بر اساس رنگ پوست و سایزش خرید میکنیم بیشتر کیف میده خب😄

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
مارک لباس بچه ست مارکتی زیادی هست گردن و ارزون ولی شابن هم لطیفه هم توی شست و شو وا نمیره چون لباس ن ...

ای جااانم انشالله زایمانت راحت باشه منم دعا کن زود تر ابریزشم خوب شه از جام بلن شم 

دقیقا اگه لباس بخوام تیکه ای بردارم چنتا چنتا زیرپوشو استین دارو تاپو سر همی بگیرم من زیاد سر در نمی ...

مثلا زیر دکمه ای هم آستین دارشو بگیر.هم آستین کوتاه.ب قول دوستمون همیشه م تنش کن.. فعلا واسش شورت نگیر.چون هنوز کوچولوئه پاهای خوشگل و قلمیش سرما میخوره....مثلا شورت رو بذار انشالله۵.۶ماه ک شد.برا تابستونی بگیر.خیلی دورو برا و کمد و کشوها رو با لباس پر نکن..ب نظر من آدم ازین هزینه های بی مورد کم کنه اما برا ایندش سرمایه گذاری کنه خیلی خیلی بهتره

مثلا زیر دکمه ای هم آستین دارشو بگیر.هم آستین کوتاه.ب قول دوستمون همیشه م تنش کن.. فعلا واسش شورت نگ ...

عیبی نداره پولشو بابام میده ولی منم دوس ندارم چیز اضافه بخرم ک استفادم نشه 

دقیقا اگه لباس بخوام تیکه ای بردارم چنتا چنتا زیرپوشو استین دارو تاپو سر همی بگیرم من زیاد سر در نمی ...

بشمر ببین چه چیزایی رو می خوای با هم تن بچه کنی مثلا اگر بچه تو زمستون به دنیا بیاد باید حداقل سه تا تیکه تنش کنی یه زیر دکمه دار یه شلوار یه مانتو یا سرهمی روش بعدم تمیز ترین بچه حداقل سه دست لباس تا شب عوض می‌کنه یعنی روزی ۹ تا تیکه این جوری باید تنش کنی یه روز درمیون حساب کنی ۱۸ تا تیکه صفر می خوای حداقل اما اگر تابستون باشه با ۶ تا تیکه زیر دکمه دار. یا تاپ و شورت ۱۵ تا بیست روز اول رو می گذرونی

من  فقط سایز ۰ و ۱ گرفتم اونم فقط نخی سرهمی گرفتم و بادی ...کلا ۹۰ درصد سرهمی میارن به خاطر سرم ...

منم همینطورم.هرچی‌ک‌لازمم شد رو‌میذارن خرید میکنم خیلی خیلی لذت بخش..اصل وارد فروشگاه ک میشی اون همه چیز میزای کوچولو و خوشگلم ک میبینی کلی حال ادمو عوض میکنه