زیر دکمه دار هم حتما بگیر تو زمستون زیر لباس تنش میکنی که پهلوی بچه سرما نخوره تو تابستون هم تک تنش می کنی هم خنکه هم تن بچه لخت نیست یه خدایی نکرده حساسیت داشته باشه
ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من مادر شوهرم ی سرهمی مجلسی گرفت برا پسرم.گرونم بود خیلیم خوشگل...ولی جوراباش کوچیک بود اصلااااااااااااا تنش نشد.حتی مارکشم هنوز جدا نکردم
مارک لباس بچه ست مارکتی زیادی هست گردن و ارزون ولی شابن هم لطیفه هم توی شست و شو وا نمیره چون لباس نوزاد باید از نخ پنبه باشه من دوشنبه بچه ام به دنیا میاد ولی چون دخترخاله ام ۸ ماه پیش بچه دار شد با تجربیات اون خرید کردم
😊 ولی سعی کنید ازین سرهمی جوراب دارا نگیرین.چون جوراباش کوچیکن.نمیشه استفاده کرد برا بچه..مثلا من ...
من فقط سایز ۰ و ۱ گرفتم اونم فقط نخی سرهمی گرفتم و بادی ...کلا ۹۰ درصد سرهمی میارن به خاطر سرمای همیشگی نهایتا دو هفته گرما داربم ...برای رو هم باید ببینم دختره یا پسر بعد چیزی بخرم کلا فقط برای دو ماه اول لباس میگیرم بعد با خودش میرم خرید بر اساس رنگ پوست و سایزش خرید میکنیم بیشتر کیف میده خب😄
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دقیقا اگه لباس بخوام تیکه ای بردارم چنتا چنتا زیرپوشو استین دارو تاپو سر همی بگیرم من زیاد سر در نمی ...
مثلا زیر دکمه ای هم آستین دارشو بگیر.هم آستین کوتاه.ب قول دوستمون همیشه م تنش کن.. فعلا واسش شورت نگیر.چون هنوز کوچولوئه پاهای خوشگل و قلمیش سرما میخوره....مثلا شورت رو بذار انشالله۵.۶ماه ک شد.برا تابستونی بگیر.خیلی دورو برا و کمد و کشوها رو با لباس پر نکن..ب نظر من آدم ازین هزینه های بی مورد کم کنه اما برا ایندش سرمایه گذاری کنه خیلی خیلی بهتره
دقیقا اگه لباس بخوام تیکه ای بردارم چنتا چنتا زیرپوشو استین دارو تاپو سر همی بگیرم من زیاد سر در نمی ...
بشمر ببین چه چیزایی رو می خوای با هم تن بچه کنی مثلا اگر بچه تو زمستون به دنیا بیاد باید حداقل سه تا تیکه تنش کنی یه زیر دکمه دار یه شلوار یه مانتو یا سرهمی روش بعدم تمیز ترین بچه حداقل سه دست لباس تا شب عوض میکنه یعنی روزی ۹ تا تیکه این جوری باید تنش کنی یه روز درمیون حساب کنی ۱۸ تا تیکه صفر می خوای حداقل اما اگر تابستون باشه با ۶ تا تیکه زیر دکمه دار. یا تاپ و شورت ۱۵ تا بیست روز اول رو می گذرونی