2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 116 پست
منم باید کم کم اماده خرید بشم...چن روز دیگع جنسیت نی نیم مشخص میشه😍

انشاالله ب سلامتی

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی آدریا چیه

دریای آدریا ..اسم بین الملی است چون ایران زندگی نمی کنیم اسمی انتخاب کردیم که بعدا تو مدرسه مشکل بر نخوره بچه...معنی لاتین اش هم پادشاه دریاها است

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نمیخوام چش کسی رو دربیارم خخخ واسه استفاده میخوام

چه بهتر پس به اندازه ی نیازت خرید کن راستی واسه لباس بچه هم پیشنهاد می کنم شابن بخری زیاد هم نخر چون همه اش مدلهای جدید میاد زیاد بخری بعدا یا دلت نمیاد خرید کنی یا اگر بخری قبلی ها استفاده نشده می مونه 

دست سازه های من : @annabkala
من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد. من کلا واسش لباساش ست جعبه ای ...

وای اره راس میگی.الان تو بارداری یا سیسی مال بچه اولت بوده 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
جدیده دیگه مثه سبز ابیه😂خواستم کلاس بزارم 

کله اردک منظورته😁😁😁کله غاز اخه سبز ندارهههه خخخ

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چه بهتر پس به اندازه ی نیازت خرید کن راستی واسه لباس بچه هم پیشنهاد می کنم شابن بخری زیاد هم نخر چون ...

چی هست شابن؟؟

کله اردک منظورته😁😁😁کله غاز اخه سبز ندارهههه خخخ

هرجا رفتم میگن سبز کله غازی😂😁

دریای آدریا ..اسم بین الملی است چون ایران زندگی نمی کنیم اسمی انتخاب کردیم که بعدا تو مدرسه مشکل بر ...

آها زنده باشه

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
من از تجربیات خودم میگم و ی سری اشتباهات تو خرید ک واقعا پشیمونم کرد. من کلا واسش لباساش ست جعبه ای ...

عالی بود 👌

وای اره راس میگی.الان تو بارداری یا سیسی مال بچه اولت بوده 

من پسرم ۸ماهشه..بعد این تاریخ ک گذاشتم برا تولدشه ۹اردیبهشت دنیا اومد

من تازه میخام اتاقشو بچینیم و حاضر کنم.چون تازه با اسباب بازی اش بازی می‌کنه و می‌دونه چی ب چیه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
هرجا رفتم میگن سبز کله غازی😂😁

😁😉😉😉😙😙😙